about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار تازه مدیر امنیتی فیس‌بوک

مدیر امنیتی فیسبوک در اجلاس تالین در مورد نقش مردم در تداوم جنگ های اطلاعاتی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ الکس استاموس (Alex Stamos)، مدیر امنیتی فیس‌بوک، اخیراً در کنفرانس امنیتی تالین طی سخنانی تأکید کرد که یکی از اهداف این رسانه اجتماعی، دفاع از دموکراسی و تداوم حیات جوامع باز است. وی در این مورد گفت که عملیات سایبری مخرب از بین نمی‌روند و برای مقابله با آن‌ها، جامعه باید یاد بگیرد که همه صداها برابر نیستند.

وی در ادامه افزود که فیس‌بوک در 2 سال اخیر، ا حدود زیادی بر اندوخته دانش خود در مورد نحوه بهره‌برداری مردم و برخی سازمان‌ها از این شبکه اجتماعی به‌عنوان ابزار عملیات اطلاعاتی، افزوده است. حال فیس‌بوک به واسطه افزایش اشاعه اخبار جعلی و پروپاگاندا، در راه دستیابی به این هدف خود، یعنی متصل ساختن مردم و کمک به شنیده شدن صداها، ناکام مانده است. 

استاموس که اعلام کرد مردم به صورت بالقوه در شبکه‌های اجتماعی چهارمین تهدید کلیدی برای دموکراسی‌ها به شمار می‌روند، معتقد است مردم اغلب به طور ناخواسته در فعالیت‌های اطلاعاتی برخی جریان‌ها مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد که این یک مسئله امنیتی بسیار حساس و مهم است و در این مورد گفت: 

آزادی اشتباه کردن بخشی از آزادی است.

این مدیر امنیتی ارشد فعال در شرکت فیس‌بوک، مؤسسات خبری جعلی، کمپین‌های متعلق به دولت‌های خارجی و عملیات نفوذ داخلی برخی گروه‌های فعال در فیس‌بوک را به ترتیب تهدیدات اول، دوم و سوم این تقسیم‌بندی مدون اعلام کرد.
 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.