about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار تازه مدیر امنیتی فیس‌بوک

مدیر امنیتی فیسبوک در اجلاس تالین در مورد نقش مردم در تداوم جنگ های اطلاعاتی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ الکس استاموس (Alex Stamos)، مدیر امنیتی فیس‌بوک، اخیراً در کنفرانس امنیتی تالین طی سخنانی تأکید کرد که یکی از اهداف این رسانه اجتماعی، دفاع از دموکراسی و تداوم حیات جوامع باز است. وی در این مورد گفت که عملیات سایبری مخرب از بین نمی‌روند و برای مقابله با آن‌ها، جامعه باید یاد بگیرد که همه صداها برابر نیستند.

وی در ادامه افزود که فیس‌بوک در 2 سال اخیر، ا حدود زیادی بر اندوخته دانش خود در مورد نحوه بهره‌برداری مردم و برخی سازمان‌ها از این شبکه اجتماعی به‌عنوان ابزار عملیات اطلاعاتی، افزوده است. حال فیس‌بوک به واسطه افزایش اشاعه اخبار جعلی و پروپاگاندا، در راه دستیابی به این هدف خود، یعنی متصل ساختن مردم و کمک به شنیده شدن صداها، ناکام مانده است. 

استاموس که اعلام کرد مردم به صورت بالقوه در شبکه‌های اجتماعی چهارمین تهدید کلیدی برای دموکراسی‌ها به شمار می‌روند، معتقد است مردم اغلب به طور ناخواسته در فعالیت‌های اطلاعاتی برخی جریان‌ها مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد که این یک مسئله امنیتی بسیار حساس و مهم است و در این مورد گفت: 

آزادی اشتباه کردن بخشی از آزادی است.

این مدیر امنیتی ارشد فعال در شرکت فیس‌بوک، مؤسسات خبری جعلی، کمپین‌های متعلق به دولت‌های خارجی و عملیات نفوذ داخلی برخی گروه‌های فعال در فیس‌بوک را به ترتیب تهدیدات اول، دوم و سوم این تقسیم‌بندی مدون اعلام کرد.
 

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.