about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

هشدار آمریکا به آلمان درباره هواوی 

کشور آلمان باید میان هواوی و همکاری اطلاعاتی با آمریکا یکی را انتخاب کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ درگیری آمریکا و هواوی هر روز ابعاد گسترده تری به خود می گیرد و حالا دولت ترامپ علنا از آلمان خواسته بین تجهیزات این شرکت و دسترسی به سرویس های اطلاعاتی و جاسوسی واشنگتن یکی را انتخاب کند.

هواوی از مدت ها قبل با اتهام جاسوسی برای دولت چین از سوی آمریکایی ها مواجه بوده است. این شرکت اما مرتبا این اتهام را تکذیب کرده و خواستار ارائه مدارک مستدل از سوی کشورهای غربی شده؛ اقدامی که تا کنون صورت نگرفته است.

دولت ترامپ برای فشار هرچه بیشتر بر کمپانی چینی از همپیمانان خواسته استفاده از تجهیزات کارآمد این کمپانی در زمینه های ارتباطی را فراموش کنند، حالا اما بی تفاوتی دولت آلمان در برابر این درخواست ها باعث واکنش نسبتا شدید آمریکا شده است.

بر اساس گزارش وال استریت ژورنال سفیر آمریکا در برلین با ارسال نامه ای به مقامات دولتی به آنها هشدار داده در صورتی که پروژه توسعه زیرساخت شبکه های 5G توسط هواوی متوقف نشود، این کشور اجازه دسترسی به داده های محرمانه سرویسی اطلاعاتی آمریکا را نخواهد داشت.

پیشتر آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان تاکید کرده بود که در صورت ارائه تضمین های کافی از سوی هواوی این شرکت می تواند به فعالیت در زمینه شبکه های 5G آلمان ادامه دهد اما در نامه ارسالی از سوی سفارت تاکید شده که نمی توان با بازرسی تجهیزات سخت افزاری یا حتی نرم افزاری چینی امنیت آنها را تضمین کرد.

آمریکا در حالی به کشورهای دیگر برای کنار گذاشتن تجهیزات و سرویس های هواوی فشار می آورد که کارشناسان این حوزه هشدار داده اند با تحریم این شرکت توسعه نسل جدید شبکه های موبایلی برای چند سال به تاخیر خواهد افتاد.

در ایالات متحده مجادلات پیرامون این شرکت بالا گرفته؛ از یک سو وزارت دادگستری هواوی را به سرقت اسرار تجاری و پنهانکاری متهم کرده و از سوی دیگر این شرکت به اتهام تحریم های ناعادلانه از دولت و کنگره آمریکا شکایت کرده است.
 

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.