about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سرهنگ كامبیز اسماعیلی رییس پلیس فتا كرمان با ارائه‌ی توصیه‌های امنیـتی استفاده از خدمات اینترنت بانک پرداخت و گفت: "هرگز به تقاضاهایی که با ایمیل یا پنجره‌های pop-up اطلاعات شخصی شما را می‌خواهند؛ پاسخ ندهید."
وی افزود: "توجه داشته باشید نشانی سایت سامانه اینترنت بانک یا پرداخت اینترنتی در مرورگر باید با https آغاز شود."
اسماعیلی بیان داشت: "تا حد امکان در محیط اینترنت، از ورود اطلاعات کارت‌بانک، خودداری شود (در محیط اینترنت بیشتر از طریق خرید کارت‌های هدیه استفاده شود)."
وی تأکید كرد: "همچنین برای عملیاتی همچون انتقال وجه از یک از حساب به حساب‌های دیگر شبکه بانکی - تخصیص/ تغییر رمز دوم کارت - مسدود کردن کارت‌بانک مفقودی - پرداخت قبوض خدمات شهری - تعیین مبلغ چک - دریافت صورتحساب از سیستم اینترنت بانک استفاده کنید."
وی اظهار داشت: "از انجام پرداخت‌های اینترنتی از طریق سایت‌های متعلق به مؤسسات غیر معتبر و ناشناس در اینترنت خودداری کنید."
رئیس پلیس فتا افزود: "استفاده از صفحه‌کلید مجازی سایت راهی مطمئن برای وارد کردن رمز است، هنگام خرید یا پرداخت قبض در اینترنت، حتماً از صفحه‌کلید مجازی برای وارد کردن رمز خود استفاده کنید."
وی تصریح كرد: "در انتخاب نام کاربری و کلمه عبور خود دقت کنید تا دیگران نتوانند آن را حدس بزنند."
سرهنگ اسماعیلی بیان داشت: "به‌هیچ‌وجه ابزار و توکن‌هایی را که بانک‌ها جهت ورود به سیستم اینترنت بانک و به منظور بالا بردن سطح امنیت به شما تحویل می‌دهد، در اختیار سایر افراد قرار ندهید و پس از دریافت توکن‌های امنیتی، در اسرع وقت نسبت به تغییر رمز عبور آن اقدام کنید."
وی گفت: "درخواست ارسال پیامک در انجام تراکنش‌ها و ورود به خدمات غیرحضوری مانند اینترنت بانک و غیره سبب آگاهی مشتری از سوءاستفاده احتمالی و جلوگیری از سوءاستفاده بیشتر است به‌محض دریافت چنین پیامکی درصورتی‌که خودتان تراکنشی انجام نداده‌اید برای تعویض رمز خود اقدام کنید."
وی در پایان تأکید كرد: "بدون خروج قطعی از اینترنت بانک، رایانه را ترک نکنید."

 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.