about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در مراسم افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات از رونمایی از وای‌فای یکپارچه ۴ استان خبر داد و گفت: هزینه ترافیک داخلی نصف هزینه اینترنت بین‌المللی می‌شود و هزینه شبکه انتقال اپراتورها برای محتوای داخلی یک‌دهم اینترنت است.

نصرالله جهانگرد صبح امروز در مراسم افتتاح فاز دوم «شبکه ملی اطلاعات» درباره مراحل تکمیل این شبکه اظهار کرد: مرحله دوم مربوط به فاز رشد است که امروز رونمایی می‌شود و براساس آن، افزایش پوشش محتوای پهنای باند، افزایش کیفیت و مقرون‌به‌صرفه شدن ترافیک شبکه را خواهیم داشت.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه در این راستا باید پنج کار را انجام می‌دادیم، ابراز کرد: یکی از الزامات راه‌اندازی این فاز، تهیه سند الزامات بود که به تصویب شورای عالی فضای مجازی نیز رسید و توسعه شبکه دسترسی تا لبه انتهایی را داشتیم.
وی افزود: علاوه بر این باید مقررات جدیدی بر بازار حاکم می‌شد لذا بخش امنیت، توسعه ابزارهای صیانت اجتماعی و سیاست حمایت از محتوا و خدمات را فراهم کردیم.
جهانگرد با اشاره به وجود پنج محور در بخش سند الزامات گفت: حاکمیت شبکه، امنیت، سالم‌سازی، اقتصاد شبکه و مدیریت شبکه این محورها را شامل می‌شود.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه در بخش زیرساخت‌ها، شبکه، درگاه بین‌المللی اینترنت و سوئیچ ترافیک بین‌المللی را داشتیم، متذکر شد: در زیرساخت دسترسی افزایش پوشش شبکه‌های نسل سوم و چهارم و ایجاد دسترسی TD-LTE را داشتیم.
جهانگرد با بیان اینکه اکنون متوسط سرعت نسل چهارم سیار 12 مگابیت بر ثانیه، TD-LTE حدود 20 مگابیت بر ثانیه و ADSL حدود 5 مگابیت بر ثانیه است، گفت: علاوه بر این، توسعه دسترسی اینترنت در روستاهای تا بالای 20 خانوار را هم داشتیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه شرکت‌های FCP هم با ایجاد شبکه مترو توانسته‌اند همپای مخابرات به ارائه سرویس تلفن ثابت بپردازند، یادآور شد: مراکز تبادل ترافیک قم، اصفهان و اهواز نیز به‌زودی به نقاط دیگر متصل می‌شوند علاوه بر اینکه حجم ترافیک مرکز تبادل تهران نیز تقریباً دو برابر شده است.
وی همچنین عنوان کرد: در بحث اصلاح نظام مقررات شبکه ملی اطلاعات نیز پنج تصمیم داشتیم که الزام به تفکیک ترافیک داخل از خارج و حذف سهم دولت از بخش محتوای تولیدی در راستای کمک به اقتصاد شبکه‌های تولید محتوا بخشی از این تصمیمات بود؛ با تصمیم اخیر، هزینه ترافیک داخلی نصف هزینه اینترنت بین‌المللی می‌شود و هزینه شبکه انتقال اپراتورها برای محتوای داخلی یک‌دهم اینترنت است.

جهانگرد اشاره‌ای هم به سهم 70 درصدی محتوای VOD در برابر کل ترافیک اینترنت داشت و ابراز کرد: این ترافیک در برخی اپراتورها، شش تا هفت برابر رشد کرده است.

معاون وزیر ارتباطات به راه‌اندازی سامانه ویروس‌کاو اشاره کرد و گفت: این ویروس‌کاو قابلیت شناسایی تمامی ویروس‌ها را دارد.

به گزارش تسنیم، در طول این مراسم، وای فای یکپارچه یزد، شیراز، مشهد و کیش از طریق ویدئو کنفرانس و در حضور وزیر ارتباطات و دبیر شورای عالی فضای مجازی افتتاح شد.

تازه ترین ها
قبول
1404/10/04 - 13:20- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به پست فرانسه توسط هکرهای روسی

یک گروه هکری حامی روسیه مسئولیت حمله سایبری به سامانه‌های پست ملی فرانسه را بر عهده گرفت؛ حمله‌ای که همزمان با شلوغ‌ترین فصل کاری این نهاد، موجب اختلال گسترده در خدمات پستی و بانکی شد.

حمله
1404/10/04 - 12:56- جرم سایبری

حمله سایبری به اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی

یک اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی گزارش شده است که روز دوشنبه هدف یک حمله سایبری با انتشار محتوای غیراخلاقی قرار گرفته است.

استقبال
1404/10/04 - 12:47- هوش مصنوعي

استقبال سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی

سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.