about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

دولت رژیم صهیونیستی میلیون‌ها شِکِل برای هک خودش هزینه می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کانال 13 اسرائیل، دفتر بازرسی دولت رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته تا سیستم‌های امنیتی اطلاعات دولت را به روشی غیرمتعارف بررسی کند؛ بدین منظور ده‌ها هکر استخدام شده‌اند تا به بانک‌های داده در اراضی اشغالی نفوذ کنند.

بر اساس این گزارش، ماتانیاهو انگلمن (Matanyahu Englman)، بازرس، به عنوان ناظر بر تلاش جهت تعیین میزان امنیت اطلاعات شخصی شهروندان اسرائیلی فعالیت می‌کند.

کانال 13 رژیم صهیونیستی گزارش داد که هزینه این پروژه میلیون‌ها شِکِل است و هکرها باید به‌وسیله سرویس امنیتی شین‌بت تأیید شوند.

هنوز دلیل انجام این حرکت به‌وسیله دفتر بازرسی حسابداری اسرائیل مشخص نشده است، زیرا اسرائیل یک اداره ملی سایبری اختصاصی برای محافظت از فضای سایبری همراه با سرویس‌های اطلاعاتی و ارتش را دارد خود دارد.

این گزارش در حالی ارائه می‌شود که اسرائیل مدعی چندین تلاش آشکار ایران برای نفوذ به زیرساخت‌های غیرنظامی خود از جمله سازمان تأمین آب شده است.

کارشناسان معتقدند که ترس از تلاش بیشتر ایران برای هدف قرار دادن اسرائیل با شهادت محسن فخری زاده، که تهران اسرائیل را مقصر می‌داند، افزایش یافته است.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/10/03 - 16:29- هوش مصنوعي

پیش‌بینی جهش‌های ویروس آنفولانزا توسط هوش مصنوعی

مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی به محققان کمک می‌کنند تا جهش‌های ویروس آنفولانزا را پیش‌بینی کنند.

تغییر
1404/10/03 - 15:29- هوش مصنوعي

تغییر چرخه تولیدکنندگان تراشه با رشد هوش مصنوعی

رشد هوش مصنوعی، چرخه تولیدکنندگان تراشه حافظه را تغییر داده است.

آزمایش
1404/10/03 - 15:07- هوش مصنوعي

آزمایش دوربین‌های هوش مصنوعی در خیابان‌های یونان

یونان دوربین‌های راهنمایی‌ورانندگی مجهز به هوش مصنوعی را در آتن آزمایش کرد.