about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

در پی کشف دو آسیب‌پذیری وحشتناک توسط شرکت گوگل، این شرکت از میلیاردها کاربر خود خواست به‌سرعت مرورگر کروم خود را به‌روز کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت گوگل از میلیاردها کاربر مرورگر کروم خواسته هر چه سریع‌تر مرورگرهای وب خود را به‌روز کنند. این هشدار جدید پس از کشف تعدادی تهدید جدید که می‌تواند رایانه‌های شخصی را برای حمله هکرها باز بگذارد، مستقیماً از طرف گوگل صادر شده است.

اگرچه یافتن و اصلاح باگ‌ها در طول سال بسیار رایج است، اما چیزی که این هشدار اخیر را نگران‌کننده‌تر می‌کند این است که به دو مورد از مشکلاتی که توسط تیم سایبری گوگل پیدا شده، رتبه آسیب‌پذیری روز صفر وحشتناک داده شده است.

اگر قبلاً نمی‌دانستید، هشدارهای روز صفر بدترین کابوس صاحبان ابزارها است. دلیل آن این است که این هشدارها به این معنی است که به‌احتمال‌زیاد این باگ از قبل برای مجرمان و هکرها شناخته‌شده است و به‌طورقطع در حال حاضر هکرها از این اشکالات در حملات خود استفاده می‌کنند. به همین دلیل است که گوگل برای انتشار سریع این پچ جدید اقدام کرده است.

نسخه جدید کروم، نسخه 95.0.4638.69، درمجموع هشت مشکل را برطرف می‌کند که دو مورد از آن‌ها پرخطر تلقی می‌شوند. گوگل در صفحه به‌روزرسانی کروم خود تأیید کرده که از آسیب‌پذیری‌هایی با کد CVE-2021-38000 و CVE-2021-38003 آگاه است.

اکنون این مشکل برطرف شده است، اما تنها درصورتی‌که کاربران مرورگر کروم خود را به‌روز کنند.

گوگل با تأیید این به‌روزرسانی گفت:

کانال Stable برای ویندوز، مک و لینوکس به نسخه 95.0.4638.69 به‌روز شده است که طی روزها و هفته‌های آینده منتشر خواهد شد.

این شرکت تا زمانی که مطمئن نشود اکثر کاربران مرورگر خود را ارتقا داده‌اند، اطلاعات بیشتری در مورد این نقص‌ها فاش نمی‌کند و این موضوع به‌شدت جدی است؛ بنابراین از به‌روز بودن رایانه شخصی خود مطمئن شوید.

اگر از مرورگر کروم استفاده می‌کنید، بهتر است بررسی کنید که رایانه شخصی، مک یا کروم بوک ویندوز 10 شما آخرین نسخه را اجرا می‌کند. برای اطمینان از اینکه همه‌چیز کاملاً به‌روز است، کافی است مرورگر خود را راه‌اندازی کنید، به قسمت نوار منو این برنامه بروید و روی «درباره کروم» ضربه بزنید.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.