about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هدف مایکروسافت کسب‌وکارهای نوپای هندی


به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، در رویدادی که در بانگالور در زمینه استارت‌آپ‌ها برگزار شد، اذعان داشت که کسب و کارهای نوپای هندی در زمینه سرویس‌های ابری را هدف قرار داده و در دوازده ماه گذشته، در این کشور به بیش از ۲۰۰۰ مورد در این زمینه برخورده است.
به نظر می‌رسد یک فرصت بزرگ، پیشِ روی مایکروسافت است. این فرصت طلایی، در حقیقت تعداد زیاد توسعه دهندگانی است که در حال حاضر سرویس‌های خود را در یک پایگاه داده بیومتریک که از اسکن عنبیه چشم و اثرانگشت تشکیل‌شده است، می‌سازند.
یک برنامه دولتی جدید در این کشور تدوین‌شده که هدف آن تبادل اطلاعات دیجیتال (با نام ایندیا استک) سیستم بیومتریکی به نام ادهار (Aadhaar) است که به‌عنوان مکانیزم احراز هویت برای انواع سرویس‌های ارائه‌شده توسط بخش خصوصی، اجرا خواهد شد.
هدف مایکروسافت دراین‌بین، این است که برای بسیاری از توسعه‌دهندگان به‌منظور ساخت سریع سرویس‌هایشان، زیرساخت مناسب ابری ارائه دهد.
برای مثال، strides software solutions، برای بانک‌های اهدای خون، سیستم احراز هویت ادهار را ارائه می‌دهد و از آزور مایکروسافت برای سرویس‌دهی به ۶۵ بانک در شش هفته استفاده می‌کند. ضمن اینکه ممکن است مایکروسافت در هند، در ارائه احراز هویت ادهار هم نقش داشته باشد.
نادلا با اشاره به همین موضوع، اظهار داشت که من علاقه زیادی به گسترش خدمات شرکت نظیر آفیس ۳۶۵ یا دینامیک ۳۶۵ دارم، چون نقش بسیار مؤثری در توسعه و پیشرفت ایندیا استک داشتند.
او در این رویداد، روی صحنه آمد تا گفت‌وگویی با ناندان نیلکانی، شخص اول پروژه ادهار داشته باشد.
نادلا در این رویداد همچنین اعلام کرد که یکی از ستاره‌های خرده‌فروشی هند به نام فلیپکارت، که پیش از این، از مراکز داده خود استفاده می‌کرده است، اکنون از آزور به‌عنوان پلتفرم ابری عمومی استفاده می‌کند.
گفتنی است مؤسسه گارتنر اخیراً اعلام کرده که ارزش بازار سرویس‌های ابری عمومی هند در سال ۲۰۱۶، معادل ۱.۳ میلیارد دلار آمریکا برآورد شده است، ضمن اینکه این عدد امسال تا ۱.۸ میلیارد دلار هم می‌رسد و در سال ۲۰۲۰،به رقم ۴ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.