about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

محققان امنیت سایبری در مورد نسخه ویندوز یک بدافزار پاک کننده اطلاعات هشدار داده اند که قبلا مشاهده شده بود که سیستم های لینوکس را در حملات سایبری به رژیم صهیونیستی هدف قرار می دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این پاک کننده که توسط بلک بری، پاک کننده بی بی ویندوز (BiBi-Windows Wiper) نامیده می شود، همتای ویندوزی پاک کننده بی بی لینوکس (BiBi-Linux Wiper) است که توسط یک گروه هکری طرفدار حماس در پی جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در ماه گذشته مورد استفاده قرار گرفته است.

این شرکت کانادایی روز جمعه گفت:

نوع ویندوز تأیید می‌کند که عوامل تهدیدی که این پاک‌کننده را ایجاد کرده‌اند، به ساخت بدافزار ادامه خواهند داد که همین امر، نشان‌دهنده گسترش حمله برای هدف قرار دادن سیستم های کاربران نهایی و سرورهای برنامه است.

شرکت امنیت سایبری اسلواکی در حال ردیابی عامل پشت این پاک کننده تحت نام بی بی گان (BiBiGun) است و خاطرنشان می کند که نوع ویندوزی (bibi.exe) برای بازنویسی داده ها در فهرست C:\Users به صورت بازگشتی با داده های ناخواسته طراحی شده است و عبارت .BiBi را به نام فایل اضافه می کند.

گفته می شود که پاک کننده بی بی ویندوز در 21 اکتبر 2023، دو هفته پس از شروع جنگ آغاز به کار کرده است و روش دقیق توزیع آن در حال حاضر ناشناخته است.

علاوه بر خراب کردن همه فایل‌ها، به استثنای فایل‌هایی که پسوندهای .exe، .dll، و .sys دارند، این پاک‌کننده کپی‌های سایه‌ای را از سیستم حذف می‌کند و به طور موثری از بازیابی فایل‌های قربانیان جلوگیری می‌کند.

یکی دیگر از شباهت های قابل توجه با نوع لینوکس آن، قابلیت چند رشته ای آن است.

دیمیتری بستوزف، مدیر ارشد اطلاعات تهدیدات سایبری در بلک بری، گفت:

برای سریع‌ترین اقدام تخریب ممکن، این بدافزار 12 رشته را با هشت هسته پردازنده اجرا می‌کند.

هنوز مشخص نیست که آیا این پاک کننده در حملات دنیای واقعی مستقر شده است یا خیر، و اگر چنین است، اهداف چه کسانی هستند.

این توسعه در حالی صورت می‌گیرد که شرکت امنیتی جوز (Security Joes) که برای اولین بار پاک کننده بی بی لینوکس (BiBi-Linux Wiper) را مستند کرد، گفت که این بدافزار بخشی از یک کمپین بزرگ‌تر است که شرکت‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد تا به صورت عمدی در عملیات روزانه آنها با استفاده از تخریب داده‌ها اختلال ایجاد کند.

این شرکت امنیت سایبری گفت که همپوشانی‌های تاکتیکی را بین این گروه هکری که خود را کارما می‌خوانند و یک عامل با انگیزه ژئوپلیتیک دیگر به نام موزس استف (با نام مستعار کبالت ساپلینگ) شناسایی کرده است که گمان می‌رود اصالتاً ایرانی باشد.

شرکت امنیتی جوز گفت:

اگرچه این کمپین عمدتاً تا این مرحله حول محور فناوری اطلاعات و بخش‌های دولتی رژیم صهیونیستی متمرکز بوده است، اما برخی از گروه‌های شرکت‌کننده، مانند موزس استف، سابقه هدف قرار دادن همزمان سازمان‌ها در بخش‌های مختلف تجاری و مکان‌های جغرافیایی را دارند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/24 - 18:15- آسیا

استفاده از راهکارهای امنیت سایبری در اکثر دستگاه‌های اجرایی امارات

شرکت امنیت سایبری کسپرسکی اعلام کرد که 70 درصد شرکت‌ها در امارات راهکارهای امنیت سایبری را نصب کرده‌اند.

افزایش
1404/06/24 - 17:57- سایرفناوری ها

افزایش ارزش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایحان

ارزش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایجان در ماه‌های ژانویه و اوت سال جاری 7.3 درصد افزایش یافت.

ترامپ
1404/06/24 - 16:50- آمریکا

ترامپ با تیک‌تاک توافق کرد

طی پستی در رسانه اجتماعی تروث سوشال، ترامپ به توافق با تیک‌تاک اشاره کرد.