about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هدف آنتی‌ویروس‌ ایرانی درآمدزایی است

هدف برخی آنتی‌ویروس‌های بومی منتشرشده در مارکت ایرانی، درآمدزایی از طریق نمایش تبلیغ برای این کاربران اعلام شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز ماهر در گزارشی اعلام کرده است که۶۰ مورد از آنتی‌ویروس های منتشرشده در مارکت‌های ایرانی عمدتا از روی برنامه‌های منبع باز ساخته‌ شده‌اند و صرفا با تغییر نام و آیکون بازنشر یافته‌اند و هدف از این کار استفاده از سرویس‌های تبلیغاتی داخل این برنامه‌ها و درآمدزایی از طریق نمایش تبلیغ برای کاربران است.

مرکز ماهر برای انتشار این گزارش، ۱۲۰ آنتی‌ویروس را مورد بررسی قرار داده است که از این میان ۶۰ آنتی‌ویروس شباهت‌های زیادی به یکدیگر داشته‌اند و به این نتیجه رسیده‌ است که این آنتی‌ویروس‌ها از برنامه‌های یکسانی استفاده‌ کرده‌اند. البته این گزارش آنتی‌ویروس‌های معروف مانند کسپرسکی، اویرا، اوست و... را از مجموعه این آنتی‌ویروس‌ها مجزا کرده و اعلام کرده این آنتی‌ویروس‌ها شباهت بسیار اندکی به آنتی‌ویروس‌ های دیگر دارند. در حالی‌که آنتی‌ویروس‌های ایرانی و کمتر شناخته شده عمدتا شباهت نسبتا بالایی به یکدیگر داشتند.

طبق این گزارش برخی از آنتی‌ویروس‌ها از یک پایگاه داده آفلاین استفاده می‌کنند که به روزرسانی نمی‌شود. برخی نیز فقط موارد بسیار اولیه همچون مجوزهای برنامه‌ها یا فرمت فایل‌های ذخیره شده روی دستگاه را بررسی می‌کنند که این موارد از یک برنامه با عنوان آنتی‌ویروس قابل قبول نیست. ازسوی دیگر برخی  از آنها هم اساسا کاری انجام نمی‌دهند و صرفا با ظاهرسازی کاربر را فریب می‌دهند که کار آنتی‌ویروس یا خنک‌کننده پردازنده را انجام می‌دهند. ماهر اعلام کرده‌ است که در مجموع این ۶۰ آنتی‌ویروس بیش از یک میلیون نصب داشتند که نشان از گستردگی کار تبلیغاتی و تجاری این برنامه‌ها است.

تازه ترین ها
هوش
1404/08/13 - 16:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به خط مقدم رسید؛ کاروان نظامی اروپا اسپانیا، خودش رانندگی می‌کند

اسپانیا در یک گام رو به جلو، از اولین کاروان نظامی خودران اروپا رونمایی کرد. این پروژه با هدف افزایش کارایی و ایمنی عملیات لجستیکی نظامی انجام شده است.

پایتخت
1404/08/13 - 16:42- سایرفناوری ها

پایتخت دیتاسنترهای جهان کجا است؟ پاسخ شما را شگفت‌زده می‌کند

با رونق هوش مصنوعی، نقش دیتاسنترهای پررنگ‌تر از همیشه شده؛ پایتخت دیتاسنترهای جهان کجا است؟

استودیوهای
1404/08/13 - 16:39- هوش مصنوعي

استودیوهای انیمه‌سازی ژاپن خواستار توقف استفاده از آثار خود توسط OpenAI شدند

استودیو جیبلی، اسکوئر انیکس و باندای نامکو دیگر نمی‌خواهند از آثارشان برای آموزش مدل‌های OpenAI استفاده شود.