about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

طبق گزارشی جدید به نظر می رسد هدست واقعیت مجازی- واقعیت افزوده اپل قابلیت های جالبی داشته باشد و با اسکن عنبیه چشم برای ورود به سیستم و انجام پرداخت استفاده می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، چنین فرایندی خرید اپلیکیشن و حتی پشتیبانی از چند کاربر را تسهیل می کند.

البته اپل از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است. اما براساس اطلاعات موجود این شرکت در سال ۲۰۱۷ میلادی شرکت «سنسو موتوریکس» را با توجه به توسعه هدست های جدید خرید که مبدع عینکی برای ردیابی چشمان است.

مینگ چی کو تحلیلگر محصولات اپل نیز در سال ۲۰۲۱ میلادی اعلام کرد شرکت «پریمکس» ماژول های ردیابی چشم را برای اپل فراهم می کند و می تواند از ردیابی عنبیه پشتیبانی کند.

البته ممکن است هدست های اپل چند مزیت نسبت به سخت افزار مشابه متا (کوئیت پرو) داشته باشند. طراحی عینک که ترکیبی از آلومینیوم، پارچه و شیشه است نیز سبک تر از «کوئست پرو» به نظر می رسد.

طبق شایعات پیشین، هدست اپل شامل نمایشگرهایی با وضوح بالا و قابلیت ردیابی حالات صورت است. این گجت پوشیدنی احتمالاً مانند نمونه های جدید رایانه مک مجهز به تراشه M2 خواهد بود. اما از نمایشگری با رفرش ریت پایین تر استفاده می کند تا عمر باتری افزایش یابد.

طبق گزارش مختلف احتمال دارد هدست اپل در ۲۰۲۳ میلادی رونمایی شود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.