about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

یک کارشناس اخبار جعلی دانشگاه هاروارد پس از ترک این موسسه آموزشی اعلام کرد دانشگاه پس از دریافت کمک ۵۰۰ میلیون دلاری از مالک فیس بوک، تیم تحقیقات وی درباره این پلتفرم را نابوده کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از آسوشیتدپرس، یک محقق برجسته اخبار جعلی که در ماه آگوست دانشگاه هاروارد را ترک کرد، این موسسه آموزشی را متهم کرده است آزادی بیان را خفه کرده و تیم تحقیقاتی اش را از هم گسیخته است. این تیم تحقیقات عمیقی را در انبوهی از فایل های فیس بوک آغاز کرده بود که به نظر او اسناد مهمی در تاریخچه اینترنت به حساب می آیند.

اقداماتی که روی فعالیت «جوان داناوان» (محقق گفته شده) تاثیر گذاشت همزمان با کمک ۵۰۰ میلیون دلاری یک بنیاد متعلق به مارک زاکربرگ (مالک فیس بوک) و همسرش به هاروارد بود.

«داناوان» در یک افشاگری این خبر را به طور عمومی اعلام کرد. وی خواهان تحقیق درباره تاثیر نامناسب مشاور عمومی هاروارد، دفتر دادستان کل ایالت ماساچوست و وزارت آموزش آمریکا شده است.

«لیبی لیو»، مدیر ارشد اجرایی Whisteblower Aid که یک موسسه حقوقی غیرانتفاعی و پشتیبان «داناوان» است، رفتار دانشکده کندی دانشگاه هاروارد و رییس آن را یک خیانت شوکه کننده خواند. لیو در بیانیه ای نوشت: خواه هاروارد در جهت تمایل شرکت یا برای خود برای محافظت از منافع فیس بوک این اقدام را انجام داده باشد، نتیجه یکسان است. منافع شرکتی تحقیقات و آزادی آکادمیک را تضعیف کرده اند که به ضرر عموم مردم است.

در واکنش به این رویداد دانشکده کندی اتهامات رفتار ناعادلانه و دخالت اهدا کننده کمک مالی در این تحقیقات را رد کرد. سخنگوی دانشکده در بیانیه ای اعلام کرد: این روایت مملو از اطلاعات نادرست و کنایه های بی پایه و اساس است. به خصوص آنکه ادعا شده دانشکده کندی هاروارد به فیس بوک اجازه داده روش انجام تحقیق را دیکته کند.

در بیانیه Whisteblower Aid به نقل از «داناوان» ادعا شده پس آنکه وی برنامه هایی قدرتمند برای ایجاد یک مرکز تحقیقات فایل های فیس بوک در اکتبر ۲۰۲۱ میلادی ایجاد کرد، رییس دانشکده کندی هاروارد تحقیقات «داناوان» را با هزاران بار کاهش بودجه نابود کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/05/12 - 19:05- هوش مصنوعي

افزایش درآمد سالانه در شرکت اُپن اِی آی

درآمد سالانه شرکت اُپن اِی آی دوبرابر شده و به ۱۲ میلیارد دلار رسیده است.

اثبات
1404/05/12 - 17:47- آسیا

اثبات امنیتی انویدیا شرط جلب رضایت رسانه‌های چین

رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند که انویدیا باید اثبات‌های امنیتی برای جلب اعتماد مجدد ارائه دهد.

سرقت
1404/05/12 - 17:37- امنیت وب

سرقت اطلاعات ورود به سیستم مایکروسافت ۳۶۵

کارشناسان معتقدند که مهاجمان از سرویس‌های بسته‌بندی لینک برای سرقت اطلاعات ورود به سیستم مایکروسافت ۳۶۵ سوءاستفاده کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.