about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کانسنسس نتورکس (Consensus Networks) به کمک بلاک چین آیوتکس (IoTeX) وضعیت سلامتی ۷۰۰,۰۰۰ ملوان و تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده را به صورت زنده نظارت می‌کند.

کانسنسس نتورکس (Consensus Networks) به کمک بلاک چین آیوتکس (IoTeX) وضعیت سلامتی ۷۰۰,۰۰۰ ملوان و تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده را به صورت زنده نظارت می‌کند.

نیروی دریایی ایالات متحده یک قرارداد به ارزش ۱.۵ میلیون دلار را با کانسنسس نتورکس برای توسعه یک سیستم لجستیک مبتنی بر بلاک چین به نام هلث‌نت (HealthNet) در ماه مه امضا کرده است.

این پروژه که بر روی بلاک چین متمرکز بر اینترنت اشیاء آیوتکس ساخته شده است، در نیمه‌راه توسعه خود قرار دارد و برای راه‌اندازی آزمایشی در اوایل سال ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی شده است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.