about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نیاز مبرم به تولید محتوای سالم

دکتر فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، در افتتاحیه سومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه فضای مجازی در حقیقت یک فضای حقیقی است گفت:« چنین فضایی سبب تولید واژگانی نظیر دیپلماسی دیجیتال می‌شود. سوالی که ما باید به دنبال آن باشیم این است که آیا باید چنین فضایی را حداقلی کرد یا حداکثری. ما در اول انقلاب از همین موضوع کمبود قدرت در فضای مجازی لطمه خوردیم.»

دبیر شورای عالی فضای مجازی با گلایه از کمبود محتوای فارسی زبان در فضای مجازی گفت: « متاسفانه محتوای فارسی در فضای مجازی، کمتر از نیم درصد کل این فضا را تشکیل می‌دهد. ما باید علاوه بر تلاش برای تولید محتوا، به فکر کیفیت محتوای تولیدی نیز باشیم.»

دکتر فیروز آبادی همچنین با انتقاد از گسترش شبکه‌های ارتباطی خارجی در داخل کشور، نظیر تلگرام گفت: « متاسفانه تلگرام و سایر شبکه‌های مجازی اقدام به شناسایی سلیقه‌های مردم در داخل کشور می‌کنند. این اتفاق حتی در صورت عضو نبودن شما در این شبکه‌ها نیز اتفاق می‌افتد. در صورت عضویت در این شبکه‌ها، تغییرات سلیقه مردم نیز رصد خواهد شد. متاسفانه امروز بیش از 53 درصد مردم تهران، حداقل روزی نیم ساعت از وقت خود را  در شبکه‌های اجتماعی صرف می‌کنند و این نشان دهنده این است که ما باید در این زمینه تولید محتوا داشته باشیم. ما باید مراقب باشیم تا این بازار به دست شرکت‌هایی نظیر مایکروسافت و گوگل نیفتد.»

همچنین دکتر فیروز آبادی، قدرت سایبری در فضای امروز را یکی از ابزارهای مهم سنجش میزان قدرت یک کشور دانست و تاکید کرد:« ما باید توان خود را بر روی گسترش شبکه ملی اطلاعات قرار دهیم و این فضا باید هر چه سریع تر توسعه یابد.»

تازه ترین ها
اعطای
1404/07/17 - 11:34- آمریکا

اعطای مجوز تولید محتوای سلامت به مایکروسافت

دانشکده پزشکی هاروارد مجوز تولید محتوای سلامت مصرف‌کنندگان را به مایکروسافت می‌دهد.

شکایت
1404/07/17 - 10:21- آمریکا

شکایت نیویورک از رسانه‌های اجتماعی

شهر نیویورک از رسانه‌های اجتماعی به دلیل اعتیادآور بودن برای کودکان شکایت کرد.

هشدار
1404/07/17 - 09:52- اروپا

هشدار رئیس کمیسیون اروپا درباره جنگ ترکیبی روسیه

رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه هشدار داد که روسیه در پشت پرده‌ی کارزاری از حملات سایبری، خرابکاری و تحریکات در سراسر اروپا قرار دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.