about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هم‌زمان با سطح هشدار در آمریکا در زمینه حمله سایبری به زیرساخت‌ها، مقامات کانادایی هم خواستار تقویت امنیت سایبری زیرساخت‌ها شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام ارشد اطلاعاتی دولت کانادا، با ابراز نگرانی در مورد حملات سایبری بر روی زیرساخت‌های حیاتی، خواستار کمک به شرکت‌های قربانی این حملات شده تا بدون افشای عمومی هک شدن‌ها، دفاع در برابر این حملات را تقویت کنند.
اسکات جونز (Scott Jones)، معاون سازمان اطلاعات امنیت ارتباطات کانادا، در پی هشدار ایالات‌متحده در مورد هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های هسته‌ای، انرژی، حمل‌ونقل هوایی، نیروی دریایی و صنایع تولیدی آمریکا توسط هکرها اعلام کرد: «ما نگران حملات هدفمند بر روی زیرساخت‌های کانادا هستیم. گرچه گمان نمی‌کنیم در آینده اتفاق خاصی بیفتد اما از نظر تکنیکی احتمال وقوع حمله سایبری وجود دارد.»

جونز با برابر خواندن سطح تهدیدات سایبری در کانادا با ایالات‌متحده گفت: «دولت این‌گونه فعالیت‌ها را به‌ندرت به‌طور عمومی اعلام می‌کند زیرا در آن صورت هکرها آرام و بی‌صدا شرکت‌ها را مورد هدف قرار می‌دهند. درنتیجه تلاش می‌کنیم تا بی سروصدا به شرکت‌ها کمک کرده و از نظر دفاعی قوی‌تر شویم. البته باوجود کاهش آسیب‌های زیرساخت‌های مهم در اثر حملات سایبری در دو سال گذشته، شرکت‌های خصوصی اکنون در معرض خطر بیشتری قرار دارند.»

 ری بویزورت (Ray Boisvert)، یکی از مقامات ارشد سابق سازمان جاسوسی کانادا، نیز ضمن تأکید بر ضرورت افزایش امنیت در برابر حملات پیشرفته سایبری گفت: «شرکت‌های بنیادین تلاش کافی برای جلوگیری از حملات سایبری انجام نمی‌دهند.» وی در مورد عدم سرمایه‌گذاری بسیاری از شرکت‌ها در ارتقاء دفاع در برابر این‌گونه حملات اعلام کرد: «ما توانایی لازم برای مقابله با حملات زیرساختی عظیم را نداریم.»

این مقام سابق امنیتی هشدار داد در حال حاضر 60 کشور توانایی عملیات حملات تهاجمی سایبری و آسیب به شبکه و زیرساخت‌ها را دارند درصورتی‌که پنج سال پیش تنها پنج کشور این توانایی را داشتند.
 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.