about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نگرانی رژیم صهیونیستی از مرزهای سایبری

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی رئیس بخش سایبری ارتش اسراییل، یارن روزن، درباره پیچیدگی‌ها و اهمیت مرزهای سایبری صحبت کرد. وی بابیان اینکه این فضای سایبری، فاقد قواعد و محدودیت است، اعلام کرد اسراییل، باید به‌صورت راهبردی، آماده این فضا باشد.

وی افزود: مرز سایبری، به نظم جهانی، اهمیت نمی‌دهد. این مرز، محدوده و قواعدی ندارد، اسراییل، بخشی از این بازی جدید دنیا است. اکنون سایر کشورها، به تقویت بخش نظامی و سیاسی خود که بتواند از تخصص جنگ سایبری استفاده کند، روی آورده و این روند را آغاز کرده‌اند.
این مقام صهیونیستی، در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله جنگ اطلاعات اشاره کرد و گفت: «جنگی که اکنون است، جنگ اطلاعات است. چقدر سخت است که کسی به ایمیل شما نفوذ کند و اطلاعات حساسی را به سرقت برد که نمی‌خواهید عمومی ‌شود. اگر داعش از یک سرور اسراییل برای یک حمله تروریستی استفاده کند، حتی یک سرور غیرنظامی، چه اتفاقی می‌افتد؟ بنابراین چرا نباید یک معاهده ملی [در حوزه جنگ سایبری] مانند آن چیزی که درباره منع استفاده از تسلیحات شیمیایی وجود دارد، شکل بگیرد؟»
رئیس سایبری ارتش اسراییل خاطرنشان کرد ملت‌های سایبری، تنها ابرقدرت‌ها نیستند، بلکه شرکت‌های بزرگ بین‌المللی بزرگ مانند گوگل، فیس‌بوک و کسپرسکی را نیز شامل می‌شود.
وی همچنین درباره اهمیت دفاع سایبری گفت: « دفاع سایبری، موجب تعویق و جلوگیری از جنگ می‌شود. این نوع دفاع، همیشه به‌صورت انفعالی نیست، بلکه گاهی یک اقدام فعالانه محسوب می‌شود. دفاع سایبری مانند نگهبانی از یک بازارچه نیست. این دفاع، یک فعالیت سایبری عملیاتی مستمر است.»
اما طبق معمول سیاست مقام‌های اسراییلی، یارن روزن نیز به بزرگ‌نمایی درباره قدرت سایبری اسراییل پرداخت. او اظهار داشت که تمام سامانه‌های جنگی بخش نظامی اسراییل، به‌صورت رایانه‌ای هستند اما سامانه‌های عملیاتی ارتش اسراییل، به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند که نمی‌توان آن‌ها را به‌آسانی در معرض خطر قرارداد.
روزن، افزود ظرفیت‌های سایبری، ظرفیت‌های فیزیکی را قدرتمند می‌کند. اگر مثلاً سیستم کنترل ترافیک، موردحمله قرار بگیرد، آیا این اقدام علیه حاکمیت محسوب می‌شود؟ آیا این کار معادل جنگ است؟ چه کسی باید علیه چه کسی اعلان‌جنگ کند؟ آیا سفارت می‌تواند کسی را مؤاخذه کند؟ همین‌طور یک حمله سایبری را چه طور می‌توان پاسخ داد؟ با هواپیما؟ از راه دور؟ با یک حمله سایبری؟
فرد یادشده در بخش دیگر سخنانش، درباره تهدیدات ایران و حزب‌الله گفت: « حزب‌الله نیز در جنگ سایبری، سرمایه‌گذاری بسیاری کرده است؛ زیرا حزب‌الله، در امتداد ایران است و توقف ندارد. هر آنچه ایران در حوزه سایبری دارد، حزب‌الله نیز آن را دارد.»
وی نهایتاً درباره آینده جنگ سایبری علیه اسراییل گفت که نمی‌توان سرنخی را برای اثبات حمله‌کننده، به‌طور قاطع یافت.

تحلیل

  •     اسراییل سعی می‌کند با تکرار این سخن که « سامانه‌های این رژیم نفوذناپذیر هستند.» انگاره یا کلیشه‌ای را در افکار عمومی ایجاد کند که دفاع سایبری اسراییل، بسیار قدرتمند است و از این طریق نوعی بازدارندگی و ناامیدی در مهاجمان علیه زیرساخت‌ها و سامانه‌های این رژیم به وجود آورد. 
  •     اسراییل نیز مانند شریک خود آمریکا بسیار تلاش می‌کند تا هر چه سریع‌تر، جامعه جهانی را برای وضع یک قانون بین‌المللی درباره جنگ‌های سایبری متقاعد کند. به همین دلیل این دو شریک، از تاکتیک « تکرار و تعمیم» به‌منظور عملیات روانی و اقناع دولتمردان، استفاده می‌کنند.
  •     تأکید بر اینکه شرکت‌های بزرگ فناوری نیز جزئی از جامعه سایبری هستند،  مسئله‌ای بسیار مهم است. زیرا این شرکت‌های با داشتن اطلاعات بسیاری از افراد اعم از تروریست یا غیر تروریست، می‌توانند نقش بزرگی در کمک به دولت‌ها برای کنترل فضای سایبر داشته باشند. به همین دلیل دولت آمریکا در سال‌های پیش می‌کوشید، پیوند نزدیکی را با شرکت‌های دره‌ی سیلیکون برقرار کند.

 

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.