about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر انرژی امریکا ضمن اعلام آمادگی شبکه برق فلوریدا در برابر طوفان‌های طبیعی، در مورد طوفان سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر انرژی امریکا دن برویلت (Dan Brouillette) مدعی است شبکه برق فلوریدا در برابر طوفان‌های شدید آماده است.

وی اعلام کرد:

تجهیزات موجود در فلوریدا برای مقابله با طوفان‌های احتمالی و شدید آماده هستند.

برویلت اخیراً علاوه بر بازدید خود از نیروگاه هسته‌ای Turkey Point ایالت فلوریدا، آمادگی نیروگاه برق فلوریدا در برابر طوفان‌های شدید را نیز موردبررسی قرارداد.

او در ادامه افزود:

آمادگی ما برای فصل طوفان، ناشی از درک ما از اهمیت انرژی هسته‌ای است.

در سال 2017 تقریباً دوسوم مردم فلوریدا پس از طوفان ایرما (Irma) به برق دسترسی نداشتند. از آن زمان دولت امریکا شرکت‌های خدماتی را ملزم کرده روش برنامه‌ریزی خود را تغییر دهند و برای طوفان‌های بزرگ آماده باشند.

وزیر انرژی امریکا برای تهدیدات شبکه برق این کشور که قابل‌رؤیت نیستند نیز نگران است. او ضمن هشدار در مورد طوفان سایبری اعلام کرد، خطر حملات سایبری برای شبکه برق اندازه خطر طوفان‌های طبیعی است.

دن برویلت در ادامه اظهارات خود گفت:

ما با هکرهایی مواجه هستیم که بسیار سخت تلاش می‌کنند تا بخشی از شبکه توزیع برق امریکا را مختل کنند.

برویلت اذعان کرد هکرها در بخش‌هایی از شبکه برق امریکا نفوذ کرده‌اند؛ اما او معتقد است هیچ دشمنی توانایی خاموش کردن نیروی برق در سطح این کشور را ندارد.

به دستور ترامپ در حال حاضر وزارت انرژی و وزارت دفاع امریکا طی کارگروهی مشترک باهم همکاری می‌کنند تا از شبکه برق این کشور در برابر حملات سایبری محافظت کنند.

وزیر انرژی امریکا در انتها خاطرنشان کرد:

باید بگویم این جنگ نه‌تنها هرروز بلکه هر ساعت ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.