about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

نگرانی اسرائیل از دخالت‌های انتخاباتی

سازمان استقامت سایبری اسرائیل (Cyber Authority Braces)، نسبت به دخالت خارجی در انتخابات این رژیم هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ البته در گزارش منتشر شده، این سازمان اسرائیلی در مورد اینکه دقیقاً چه کشور یا گروهی، قصد دخالت در انتخابات را دارد، چیزی نگفته است و از کشور خاصی نام نبرد. بنا به اعتقاد برخی کارشناسان اسرائیلی، این بار نیز احتمالاً روسیه، نقش مداخله‌گر انتخاباتی را ایفا خواهد کرد.
در چند ماه گذشته، موضوعی که به‌شدت موردتوجه مقامات امنیتی کشورهای مختلف قرارگرفته است، بحث انتخابات و دخالت در آن است که جدی‌ترین نمونه آن، در مورد آمریکا و دخالت روسیه در فرایند تبلیغات، صورت پذیرفت. آمریکا معتقد بود که دولت روسیه، قصد دارد در انتخابات این کشور دخالت کند و به همین خاطر، اقداماتی را نیز در برابر روسیه انجام داد. بعدازآن بود که کشورهای دیگر نظیر آلمان، فرانسه و تعدادی از کشورهای اروپایی هم نسبت به این موضوع، ابراز نگرانی کرده و خواهان انجام اقدامات ضروری برای مقابله با این تهدید شدند.
در همین راستا، اداره سایبری ملی اسرائیل، دستورالعملی دفاعی برای مقابله با تهدیدات سایبری تهیه و به کمیته مرکزی انتخابات اسرائیل و کلی احزاب ابلاغ کرده است. بااین‌حال، به اعتقاد کارشناسان، در دستورالعمل تهیه شده از جانب این سازمان، هیچ پیام و عکس‌العملی در راستای مقابله با کمپین‌های جنگ روانی برای تأثیرگذاری بر فرایند انتخابات، منتشر نشده است.
البته، اداره سایبری ملی اسرائیل، هماهنگی‌هایی را با کمیته مرکزی انتخابات و جناح‌های مختلف سیاسی انجام داده و راه‌های مقابله در برابر نفوذهای رایانه‌ای را به آن‌ها آموزش داده است. همچنین هماهنگی‌هایی با سازمان‌ها و نهادهای مختلف دولتی برای مقابله با حملات سایبری، صورت پذیرفت.
در اسرائیل، رأی‌گیری هنوز به شیوه دستی صورت می‌پذیرد و با توجه به تهدیدات موجود، کارشناسان امنیتی، همچنان بر حفظ روند موجود تأکید دارند.
 

تازه ترین ها
رکورد
1404/10/12 - 10:00- ابزارهای هوشمند

رکورد سریع‌ترین پهپاد دنیا شکسته شد؛ ۶۲۶ کیلومتربرساعت

پهپادهای تجاری دربرابر رکورد جدید گینس حرفی برای گفتن ندارند و یک پهپاد دست‌ساز مرزهای سرعت را با عملکردی خیره‌کننده جابه‌جا کرده است.

اشتباه
1404/10/12 - 09:56- ابزارهای هوشمند

اشتباه خنده‌دار ربات انسان‌نما Unitree G1: ضربه فنی مربی و تقلید درد او! [تماشا کنید]

در این ویدیو یک مربی انسانی با استفاده از لباس مخصوص موشن کپچر، درحال کنترل ربات G1 است؛ تا اینکه حادثه جالبی رخ می‌دهد.

بدافزار
1404/10/12 - 09:50- آسیب پذیری

بدافزار چینی ۸.۸ میلیون کاربر مرورگر‌های محبوب را آلوده کرد

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی یکی از گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین عملیات‌های بدافزاری مبتنی بر افزونه‌های مرورگر خبر داده‌اند که طی هفت سال گذشته، دست‌کم ۸.۸ میلیون کاربر مرورگرهای کروم، اج و فایرفاکس را آلوده کرده است.