نگرانی آمریکا از حمله سایبری به زیرساختهای سلامت جمهوری چک
به گزارش کارگروه سایبربان؛ مایك پومپئو، وزیر امور خارجه آمریكا به تازگی در سخنانی اظهار داشت:
ایالاتمتحده نگران حمله سایبری به بخش مراقبتهای بهداشتی جمهوری چک است و در صورتی که کشوری درگیر چنین فعالیتهایی شود باید منتظر عواقب آن باشد.
به تازگی دو بیمارستان در جمهوری چک از حمله سایبری به سیستم های رایانهای خود خبر دادند؛ این در حالیاستکه خبر یاد شده یک روز پس از پیش بینی متولیان امنیت سایبری این کشور در خصوص حمله به زیرساختهای بهداشت و درمان آن رسانهای شده بود.
پومپئو در بیانیهای گفت:
ما از مهاجم موردنظر میخواهیم كه از انجام فعالیتهای مخرب سایبری علیه سیستم مراقبتهای بهداشتی جمهوری چک یا زیرساختهای مشابه در هر جای دیگر خودداری كند.
یکی از مقامات جمهوری چک که از اعلام نام خود امتناع کرد گفت:
مهاجم شناساییشده از سوی سازمان های مربوطه هنوز به طور کامل مشخص نیست؛ اما تصور میشود که این اقدامات، کار یک دشمن جدی و پیشرفته باشد.
پومپئو گفت:
ایالاتمتحده فعالیتهای مخرب سایبری که برای تضعیف اقدامات ایالاتمتحده و شرکای بین المللی آن در راستای محافظت، کمک و اطلاعرسانی به افکار عمومی در طول این همهگیری جهانی را به هیچ وجه تحمل نخواهد کرد. چنین فعالیتهایی که علیه زیرساختهای مهم غیرنظامی صورت میگیرد، بسیار غیرمسئولانه و خطرناک است.
مقامات غربی براین باورند که هکرها از مجرمان سایبری گرفته تا جاسوسان دولتی، اهدافی مانند مشاغل، دولتها و سازمانهای بهداشت و درمان را برای سرقت اطلاعات حساس مربوط به شیوع ویروس کرونا هدف حمله قرار دادهاند.