about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

نمایش نوآوری های امنیتی در انگلیس

زمان آغاز نمایشگاه سایبریوکی، با هدف معرفی دستاوردهای نوین امنیت سایبری اعلام شد.

 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «securityintelligence»؛ امنیت سایبری در عصر حاضر، یکی از اصلی ترین مسائل فضای مجازی به شمار می آید. به همین دلیل، سالانه اجلاس های بسیاری در سراسر جهان پیرامون این موضوع برگزار می شوند. برای نمونه می توان به نشست «سایبریوکی» (CYBERUK) اشاره کرد.

 

سایبریوکی 2018 قرار است از 10، تا 12 آوریل، به مدت 3 روز، در منچستر انگلیس برگزار شود. این رویداد، بیش از یک هزار و 800 شرکت کننده خواهد داشت. همچنین افراد و تأمین کنندگان گوناگون، در آن به بحث و تبادل نظر درباره ی دستاوردهای تازه امنیتی می پردازند. آنان ازسویی با همکاری یکدیگر، راهی برای رویارویی با تهدیدات می یابند.

 

گویا IBM نیز قرار است در اجلاس 2018 سایبریوکی حضور داشته باشد؛ تا جدیدترین محصولات خود را حوزه های مختلفی مانند مدیریت امنیت برای دولت ها به نمایش بگذارد.

 

شایان یادآوری است که تاکنون گزارش های بسیاری منتشر شده اند که نشان دهنده ی شمار کم نیروی متخصص در امنیت سایبری هستند. به همین دلیل، برنامه های گوناگونی برای تشویق مردم به حضور بیشتر در این گستره، راه اندازی شده است. شرکت IBM، به منظور مقابله با این چالش، از هوش مصنوعی برای تأمین امنیت بهره گرفته است. این دستاورد نوپدید، اطلاعات فنی مورد نیاز را به کارشناسان ارائه می دهد. درنتیجه حتی افرادی که تجربه ی پایینی دارند، می توانند در کنار دیگران فعالیت کنند.

 

نشست بالا، همچنین امکان حضور استارت آپ ها و ناشران جدید را فراهم می آورد. بنابراین می توان حجم عظیمی از نوآوری های امنیت سایبری را در آن مشاهده نمود.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.