about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

نمایشگاه IFA 2014

محصولات تفریحی خانگی، تازه ترین تلفن همراه ها و محصولات خانگی هوشمند از جمله محورهای  نمایشگاه IFA می باشد که همه ساله صدها هزار نفر از آن بازدید می کنند. گوشی های هوشمند جدید، ساعت های هوشمند و تلویزیون های فوق العاده پیشرفته از جمله محصولاتی هستند که پیش بینی می شود در IFA2014 در دسترس علاقه‌مندان قرار بگیرد. بسیاری از طرفداران مدل جدید آیفون و همچنین گوشی ها و تبلت های جدید سری گلکسی سامسونگ هم اکنون در راه این نمایشگاه هستند.
شرکت های سامسونگ، ال‌جی، ایسوس و موتورولا اخیرا از معرفی ساعت های هوشمند خود در این نمایشگاه خبر داده اند.این ساعت ها به ترتیب Gear S ،G watch R ، ZenWatch  و Moto360  نام دارند. همچنین رونمایی از گوشی های Note4 و iphone6 در این نمایشگاه که طرفداران زیادی نیز در سطح جهان دارند، از مهمترین رویدادهای نمایشگاه IFA به حساب می آیند.
البته به نظر برخی از کارشناسان این حوزه، خانه های هوشمندی که قرار است در این نمایشگاه معرفی شوند از مهمترین خبرهای فناوری در سال 2014 خواهند بود. لوازم خانگی هوشمند که از طریق شبکه های Wi-Fi  به یکدیگر و همینطور به اینترنت متصل می شوند چند ماهی است که راه خود را به سوی بازار باز کرده اند.سامسونگ از جمله شرکت های فعال در این زمینه می باشد، به نظر می رسد دیگر شرکت های فناوری نیز برای عقب نماندن از رقبا فعالیت های خود را در این حوزه به نمایش خواهند گذاشت. 

 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.