about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

آسیاتک دراین دوره از نمایشگاه مطبوعات اقدام به ارایه خدمات اینترنت جهت اطلاع­ رسانی و استفاده غرفه­ ها و خبرنگاران کرده است و اینترنت اصلی نمایشگاه را تامین می ­کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات تحت پوشش اینترنت عمومی این شرکت قراردارد. شرکت آسیاتک در این دوره از نمایشگاه اقدام به ارایه خدمات اینترنت جهت اطلاع ­رسانی و استفاده غرفه­ ها و خبرنگاران کرده است و اینترنت اصلی نمایشگاه را تامین می ­کند.

300 مگابیت پهنای باند اینترنت آسیاتک به 150 غرفه به صورت کابلی و 2000 اکانت کاربری برای 500 غرفه دار بروی بستر WiFi، از جمله خدمات این آسیاتک به شرکت­ کنندگان در بیست و سومین نمایشگاه است.

تاکنون مطبوعات و خبرگزاری­ ها از اینترنت ارایه شده آسیاتک در بیست و سومین "نمایشگاه مطبوعات" رضایت کامل داشته ­اند و این مهم را از طریق مجاری رسمی و غیر رسمی اعلام کرده ­اند.

همچنین این شرکت در خدماتی دیگر وای فای همگانی (Public wifi) برای عموم بازدیدکنندگان ارایه می­کند. در نمایشگاه مطبوعات به هر کاربر یک اکانت تعلق می‌گیرد که می­تواند به مدت 60 دقیقه و حجم 100 مگابایت از اینترنت رایگان آسیاتک بهره­ مند شوند.

بازدیدکنندگان بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات می‌توانند از طریق شرکت آسیاتک، اکانت خود را شارژ کرده و به میزان مورد نیاز از اینترنت بهره‌برداری کنند.نکته دیگر آن­که بیش از یک ­میلیون نفر کاربرشرکت آسیاتک می ­توانند با شناسه کاربری و کلمه­ عبور خود  با همان سرعت و حجمی که انتخاب کرده اند با اتصال به پابلیک وای ­فای نمایشگاه مطبوعات از اینترنت بهره­مند شوند.

شرکت آسیاتک اکنون در فضایی بیش از 1.200.000 متر مربع اقدام به ارایه خدمات وای فای همگانی (Public wifi) در اماکنی مانند فرودگاه­های بین المللی و داخلی، ایستگاه­ های راه ­آهن سراسری و مراکز تفریحی-تجاری (از قبیل مگامال،کوروش،مرکز تجارت جهانی فردوسی) می­کند.

شرکت آسیاتک در ارزیابی سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات رادیویی در سال 1395 موفق به کسب رتبه اپراتور برتر ارتباطات ثابت کشور شده است.
بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری­ ها از جمعه 5 آبان در مصلی تهران آغاز شده است و تا روز 12 آبان ماه ادامه دارد.

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.