about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

نمایشگاه فناوری‌های محتوای فضای مجازی CTEX به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی ۱۶ تا ۱۹ بهمن ماه امسال در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایشگاه فناوری‌های محتوای فضای مجازی که جلوه‌ای از هم‌افزایی ۲ نمایشگاه بزرگ و باسابقه رسانه‌های دیجیتال و بازی‌های رایانه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، با هدف حمایت از توسعه کسب و کارها، شناخت الگوهای موفق، معرفی آخرین دستاوردها، شناخت ظرفیت‌ها و تعامل کسب و کارها با حاکمیت برگزار می‌شود.

فراهم‌سازی امکان حضور و تعامل بازیگران اصلی زیست بوم فرهنگ و هنر در فضای مجازی با نگاه توسعه کسب و کارها و ایجاد پیمان‌های مشارکتی و زمینه‌سازی آشنایی آن‌ها با آخرین فناوری‌های فرهنگی با محوریت تکمیل و تقویت شبکه ملی اطلاعات در لایه محتوا و خدمات رویکرد اصلی این نمایشگاه است.

همچنین مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی چشم‌انداز شبکه‌سازی فعالان، هم‌افزایی کسب و کارها، رشد همکاری‌های ملی و بین‌المللی، جذب سرمایه توسط کسب و کارها و معرفی آخرین فناوری نوظهور را در برگزاری این دوره از نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال با عنوان جدید نمایشگاه فناوری‌های محتوایی فضای مجازی CTEX دنبال می‌کند.

خدمات زیرساخت محتوا، کسب و کارهای دانش بنیان و صنایع خلاق، بازی‌های ایرانی، زنان، خانواده و سبک زندگی، فناوری‌های محتوا و خدمات، حکمرانی (سازمان‌ها و نهادها)، سایت‌های عرضه بازی، استارت‌آپ‌ها، کودک، صندوق‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران، سکوهای ارائه محتوا و خدمات، تولید کنندگان محتوا، بازی‌های جدی و استریمرها، بخش‌های مختلف این نمایشگاه را تشکیل می‌دهند.

نمایشگاه فناوری‌های محتوای فضای مجازی CTEX از ۱۶ تا ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ در شبستان مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

ساخت
1404/11/19 - 13:58- آسیا

ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی در ژاپن توسط TSMC

شرکت تولیدی نیمه‌رسانا تایوان (TSMC) تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی را در ژاپن می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.