about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

نقض امنیتی وب سایت‌های دولتی بنگلادش

هکرهای ناشناس ملقب به Anonymous مبارزات ضد دولتی را با نام عملیات بنگلادش (OpBangladesh) دوباره از سر گرفتند.

موسسه خبری سایبربان: هکرهای ناشناس ملقب به Anonymous مبارزات ضد دولتی را با نام عملیات بنگلادش (OpBangladesh) دوباره از سر گرفتند. آنها در عملیات جدید خود وب سایت نخست وزیری بنگلادش را مورد حمله اختلال سرویس توزیع شده قرار دادند.

هکتیویست‌ها با کمک حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDOS) وب سایت دفتر نخست وزیر (pmo.gov.bd)، کمیسیون انتخابات بنگلادش (ecs.gov.bd) و پورتال دولت این کشور (Bangladesh.gov.bd) را مورد نفوذ قرار دادند.

درحال حاضر وب سایت کمیسیون انتخابات به نظر می‌رسد به درستی می‌کند. با این حال، پورتال‌های دولتی و وب سایت نخست وزیری هنوز هم غیر قابل دسترس می‌باشند.

فهرست اهداف OpBangladesh علاوه بر تمام وب سایت‌های دولتی شامل برخی از وبلاگ‌های محلی و سایت‌های خبری نیز می‌باشد. آغازگران این کمپین در حال فراهم کردن حامیانی با ابزارهای حملات DDOS مبتنی بر وب هستند تا بتوانند اینگونه حملات را راه اندازی کنند./
 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.