about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جزییات جدید فاش شده درباره پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ نشان می دهد که رد پای وزیر خارجه بریتانیا نیز در این پرونده وجود دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نشریه آبزرور به نقل از منابع آگاه اعلام کرده است که بوریس جانسون وزیر خارجه بریتانیا به همراه 2 مدیر ارشد وزارت خارجه این کشور با کسانی که نام آنها در تحقیقات اف بی آی در خصوص پرونده تبانی کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ با مقام های روسیه ذکر شده، ارتباط داشته اند.

این گزارش افزود: 3 مقام ارشد وزارت خارجه بریتانیا از جمله شخص بوریس جانسون تماس هایی را با جورج پاپادوپلوس مشاور سیاست خارجی کارزار انتخاباتی ترامپ و همین طور ژوزف میفسود استاد دانشگاه اهل مالت که در بریتانیا زندگی می کند، برقرار کرده و با آنها ارتباط داشته اند.

جورج پاپادوپولوس دستیار ترامپ در پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا متهم شده است. وی اوایل اکتبر در خصوص دروغ گفتن به اف بی آی گناهکار شناخته شده است.

این دستیار ترامپ به بازرسان فدرال گفته است که تلاش هایی برای تشکیل یک نشست بین مقام های کارزار انتخاباتی ترامپ و رهبری روسیه داشته است.

جزییات فاش شده نشان می دهد که آلوک شارما از مقام های ارشد وزارت حارجه بریتانیا با این استاد دانشگاه اهل مالت چندین بار دیدار و گفتگو کرده است. بوریس جانسون نیز با این استاد دانشگاه دیدار و گفتگو کرده است.

آبزرور در ادامه افزود: یک دیدار بین پاپادوپلوس و توبیاس الوود از دیگر مقام های ارشد وزارت خارجه بریتانیا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر 2016 میلادی انجام شده است.

جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارشی که ژانویه منتشر کرد، به این جمع بندی رسیده است که کرملین قصد اختلال در انتخابات 2016 آمریکا را داشته و در این انتخابات به نفع ترامپ دخالت کرده است.

روبرت مولر دادستان ویژه آمریکا، پل مانافورت مدیر سابق کارزار انتخاباتی ترامپ و ریک گیتس دیگر دستیار ارشد ترامپ را به اتهامات مختلفی از جمله پولشویی متهم کرده است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.