about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) به نقش این پژوهشگاه در بومی‌سازی لبه فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی تأکید کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از  پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرلشگر مصطفی ایزدی فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص)، سید ابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی و دبیر شورای عالی فضای مجازی، امیر ناظمی معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و حمید فتاحی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، از پژوهشگاه ICT بازدید کردند  و با توانمندی‌های پژوهشگاه در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آشنا شدند.
در این بازدید سرلشگرمصطفی ایزدی با اشاره به نقش و ماهیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این مجموعه تحقیقاتی و پژوهشی می‌تواند در حوزه‌های مختلف نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نقش مؤثری در بومی‌سازی لبه فناوری داشته باشد.
وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دستاوردهای این پژوهشگاه طی یک سال اخیر و تلاش‌های پژوهشگران جوان و توانمند حوزه ICT کشور اظهار کرد:

این پژوهشگاه نقطه عطفی برای توسعه ارتباطات کشور است و حمایت همه بخش‌ها از پژوهشگاه ارتباطات موجب افزایش انگیزه و تلاش مضاعف نخبگان جوان حوزه ICT می‌شود.

بر اساس این گزارش، بازدیدکنندگان با حضور در نمایشگاه برپاشده، در جریان آخرین وضعیت پروژه‌ها و دستاوردهای پژوهشکده امنیت قرار گرفتند.
در این بازدید گزارشی از سامانه اندازه‌گیری تشعشعات الکترومغناطیسی، توانمندی‌ها و دستاوردهای گروه ارتباطات ماهواره‌ای در حوزه محموله‌های مخابراتی مدار  لئو  و ژئو، ایستگاه‌های زمینی و سایر سامانه‌های این پژوهشکده ارائه شد.

تازه ترین ها
آغاز
1404/07/19 - 13:08- آمریکا

آغاز ساخت مرکز داده تیک‌تاک در برزیل

برزیل، ساخت مرکز داده تیک‌تاک را ظرف مدت شش ماه آغاز خواهد کرد.

شکایت
1404/07/19 - 11:43- آمریکا

شکایت از اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ

از شرکت اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ برای آموزش هوش مصنوعی شکایت شد.

دستگیری
1404/07/19 - 11:25- جرم سایبری

دستگیری دو نوجوان در انگلستان به اتهام حمله سایبری

دو پسر ۱۷ ساله روز سه‌شنبه در جریان تحقیقات پلیس درباره حمله سایبری و تلاش برای اخاذی از زنجیره مهدکودک‌های بریتانیایی کیدو بازداشت شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.