about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

محققان یک گروه هکری ناشناخته را کشف کرده اند که از روش های حمله ساده و قدیمی برای هدف قرار دادن دولت ها و مشاغل در منطقه آسیا و اقیانوسیه استفاده می کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش شرکت امنیت سایبری گروه آی بی (Group-IB) مستقر در سنگاپور، این گروه که گمبل فورس (GambleForce) نام دارد از ماه سپتامبر فعال بوده و عمدتاً صنعت قمار را هدف قرار داده است.

گروه گمبل فورس در ماه‌های اخیر تمرکز خود را گسترش داده و وب‌سایت‌های دولتی، خرده‌فروشی و مسافرتی را نیز مورد حمله قرار داده است.

در حال حاضر، این گروه 20 قربانی شناخته شده در کارنامه خود دارد که عمدتاً در استرالیا، چین، اندونزی، فیلیپین، هند، کره جنوبی، تایلند و برزیل قرار دارند.

مهاجمان از مجموعه ای از ابزارهای منبع باز در دسترس عموم استفاده می کنند که برای تست نفوذ طراحی شده اند.

آنها هیچ تغییر منحصر به فردی را به کار نبرده اند و تقریباً تمام تنظیمات پیش فرض را روی ابزارها نگه می دارند.

آنها عمدتا قربانیان خود را با استفاده از تزریق زبان پرس و جو ساختاریافته یا همان اس کیو ال (SQL) آلوده می کنند؛ نوعی حمله سایبری که در آن مهاجم با تزریق کد اس کیو ال مخرب، درخواست های پایگاه داده یک برنامه وب را دستکاری می کنند.

محققان می گویند این یکی از قدیمی ترین روش های حمله است، با این حال بسیاری از شرکت ها هنوز در معرض آن هستند.

محققان بیان کردند:

حملات اس کیو ال همچنان ادامه دارند؛ زیرا ماهیت آنها ساده است. شرکت ها همچنان در معرض چنین حملاتی هستند زیرا آنها نقایص اساسی را برطرف نمی کنند.

هدف از حملات گمبل فورس نامشخص است.

به گفته محققان، در برخی موارد، مهاجمان پس از انجام شناسایی متوقف شده اند، در حالی که در موارد دیگر، با موفقیت پایگاه‌های اطلاعاتی کاربران حاوی لاگین و رمزهای عبور هش شده را به همراه فهرست‌هایی از جداول از پایگاه‌های داده قابل دسترسی استخراج کرده اند.

در این گزارش آمده است:

عامل تهدید تلاش می‌کند تا هر گونه اطلاعات موجود را در پایگاه‌های اطلاعاتی هدفمند نفوذ کند. آنچه این گروه با داده های سرقت شده انجام می دهد تا کنون ناشناخته مانده است.

پس از کشف فعالیت مخرب گروه گمبل فورس، محققان سرور فرمان و کنترل آن را حذف کردند.

با این حال، آنها بر این باورند که هکرها به احتمال زیاد دوباره سازماندهی و زیرساخت خود را برای انجام حملات جدید بازسازی خواهند کرد.

گروه آی بی، این گروه هکری را به کشور خاصی نسبت نداد، اما گفت که آنها دستوراتی را پیدا کردند که به زبان چینی نوشته شده بودند.

به گفته محققان، این واقعیت به تنهایی برای تعیین منشأ این گروه کافی نیست.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.