about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ هکرهای روس به شبکه های دولتی آلمان

هکرها با طراحی حملات سایبری پیچیده توانستند زیر ساخت های مهم دولتی آلمان را هک کنند.

 

به گزارش کارگروه حملات سایبربان به نقل از نیویورک تایمز؛ هکر ها با برنامه ریزی دقیق توانستند به شبکه های حساس و مهم آلمان نفوذ کنند. این هکرها توانستند با طراحی حملات پیچیده سایبری به بخش هایی از جمله دفتر صد اعظم آلمان، وزارت خانه های این کشور، مجلس و دفاتر مقامات دولتی این کشور نفوذ کنند.

کشور آلمان این خبر را به صورت گسترده در رسانه های خود منتشر کرد و انگشت اتهام را سوی هکرهای دولتی روسیه گرفت.

طبق اعلام مقامات آلمانی، این حملات توسط یک گروه هکری وابسته به دولت روسیه اتفاق افتاد است. این گروه به نام های مختلفی شناخته شده است که این نام ها اما «Snake»، «APT28» یا «Fancy Bear» هستند.

طبق بررسی های صورت گرفته این حملات سایبری با رویکرد سرقت اطلاعات صورت گرفته و کارشناسان دریافتند که هکر ها تمرکز خود را روی سرقت اطلاعات نمایندگان حزب محافظه کار آلمان گذاشته اند.

مقامات آلمان هیچ جزئیاتی از حمله صورت گرفته و میزان اطلاعات سرقتی منتشر نکردند.

کمیته پارلمانی آلمان مسول نظارت روی حملات سایبری است و اعلام کرده به زودی گزارش مفصلی از این حملات ارائه خواهد کرد.

طبق اعلام کارشناسان امنیت سایبری این هکرها همان گروهی هستند که در زمان برگزاری انتخابات سال 2016 آمریکا سیستم های کامیپوتری حزب دموکرات آمریکا را هک کردند. این گروه هکری همچنین ایمیل های ورزشکاران المپیک را هک کردند و موارد مشابه دیگر نیز وجود داشته است.

البته با در نظر گرفتن پیشینه سایبری آلمان باید گفت توان سایبری آنها افزایش چشمگیری پیدا کرده است. در سال 2015 طی یک حمله سایبری به پارلمان آلمان 15 گیگابایت از اطلاعات حساس این کشور سرقت شده است.

در نهایت تلاش برای افزایش توان سایبری در کشور آلمان در دستور کار قرار گرفته است. به عبارت دیگر باید با شناسایی نقاط آسیب پذیر و حفره های امنیتی، نبست به افزایش توان سایبری و برطرف کردن آسیب پذیری ها اقدام کرد.
 

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.