about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ مخفیانه پلیس به دارک وب

به تازگی نیرو‌های آمریکایی موفق شدند رکورد جدیدی در تعطیل کردن بازار‌های غیر قانونی دارک وب از خود بر جای بگذارند و طی نفوذی مخفیانه ۳۵ نفر را دستگیر کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان: وزارت دادگستری، وزارت امنیت ملی، سرویس مخفی، اداره مبارزه با مواد مخدر، سرویس بازرسی پستی با همکاری یکدیگیر موفق شدند اولین حمله‌‌ و نفوذ به دارک وب را ترتیب دهند و طی آن موفق شدند فروشندگان مواد مخدر، دلالان اسلحه را دستگیر کنند.

مامورین سازمان امنیت ملی آمریکا ب صورت مخفیانه به صفحات دارک وب رفته و اعلام نمودند که قصد پولشویی دارند. به همین منظور نیاز دارند سریعاُ از فضای غیر قانونی اسلحه یا مواد مخدر خریداری کنند. این مسئله موجب شد که آنها بتوانند به راحتی ۳۵ نفر را دستگیر کرده و اموال غیر قانونی آنها را که امصادره کنند. مجموع این اموال ارزشی معادل ۲۳.۶ میلیون دلار دارد.

در میان اموال تصرف شده، بیش از ۱۰۰ اسلحه، ۲ هزار بیت کوین و ۳.۶ میلیون طلا و پول نقد به چشم می‌خورد که نشان می‌دهد این ۳۵ نفر، قاچاقچیانی حرفه‌ای به شمار می‌رفتند. علاوه بر این، مجریان قانون تجهیزات استخراج بیت کوین و ماشین‌های بدون سندی زیادی نیز پیدا کرده‌اند و آنها را نیز ضبط نمودند.

مسئولین نام افرادی که محکوم شده‌اند را به میان نیاورده‌اند اما مشخص شده این ۳۵ نفر ۲۱ تا ۳۴ ساله بوده‌اند و در شهر‌های نیویورک و کالیفرنیا اقامت داشته‌اند.

البته این دستگیری نمی تواند پیروزی تاثیرگذار و تعیین کننده‌ای در حوزه‌ی دارک وب به شمار رود. دارک وب به علت طبیعت مخفیکارانه‌اش، کار را برای فروشندگان غیر قانونی آسان کرده است. آنها می‌توانند برای فروش تجهیزات غیر قانونی بسیار زیادی نظیر مواد مخدر، اسلحه و ... به راحتی آگهی گذاشته و خریداران خود را جلب نمایند.

با این حال می‌توان حمله‌ی چند جانبه‌ی نهاد‌های دولتی آمریکا به دارک وب را آغازی برای دستگیری فروشندگان غیرقانونی و تلاشی برای کنترل این فضا در نظر گرفت.

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.