about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ غیر مستقیم مجلس سنا به ترامپ

یکی از نمایندگان مجلس سنا از فرد پیشنهاد شده برای تصدی دفتر سایبری وزارت انرژی درخواست کرد تا ترامپ را برای تبیین یک راهبرد سایبری مشخص ترغیب کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ترامپ فردی را برای ریاست دفتر جدید وزارت انرژی با فشار روی دولت آمریکا برای توسعه راهبرد بازدارندگی سایبری معرفی کرد.

آنگوس کینگ (Angus King)، یکی از سناتورهای مجلس سنا، از کارن ایوانس (Karen Evans)، کاندیدای ریاست دفتر امنیت سایبری وزارت انرژی، خواست تا در صورت تائید موقعیتش، دولت را ترغیب به توسعه دکترین سایبری و انتخاب «یک نقطه قدرت» در کاخ سفید برای هماهنگی فعالیت‌های امنیت سایبری نماید.

کینگ در طول نشست تأییدیه پیش از جلسه کمیته منابع ملی و انرژی مجلس سنا به ایوانس گفت:

امیدوارم این دو پیامی باشد که شما آن را انجام دهید.

ایوانس نیز پاسخ داد:

خوشحال می‌شوم که این کار را انجام دهم.

کینگ در میان گروه قانون‌گذاران دوحزبی مجلس سنا، پیش‌ازاین هر دو دولت اوباما و ترامپ را به دلیل ناتوانی در تنظیم یک دکترین جامع سایبری و دفع حملات سایبری از سوی دشمنان ایالات‌متحده موردانتقاد قرار داده بود.

وی اعلام کرد:

در حال حاضر بازدارندگی سایبری وجود ندارد. ما کاملاً دفاعی هستیم و درنهایت این راهبرد از بین خواهد رفت. ما می‌دانیم که حمله سایبری در برخی مواقع رخ می‌دهد. اگر آماده رویارویی با حملات نباشیم شرم بر ما باد. بهترین راه برای آمادگی، بازدارندگی است.

بر اساس مقررات قانون سياست دفاعي سال گذشته مجلس سنا و باوجود ارائه گزارش طبقه‌بندی‌شده مربوط به سياست سايبری به کنگره توسط ترامپ، راهبرد ملي براي امنيت و جنگ سايبري تنظیم می‌شود.

کینگ در این نشست از ایوانس خواست تا کاخ سفید را مجبور به اجرای ساختاری کند که در آن نقطه عطفی برای آژانس‌ها در اجرای امنیت سایبری وجود داشته باشد.

وی افزود:

من همیشه به این نشست‌ها می‌روم و وقتی همه می‌گویند «کل حکومت»، من اعتنا نمی‌کنم زیرا هیچ‌کس مسئولیت را نمی‌پذیرد و پاسخگو نیست. من معتقدم که ما نیاز به یک موقعیت رهبری داریم. لطفاً از دولت بخواهید تا در مورد عملکرد هماهنگی سایبری فکر کند.

 دولت آمریکا برای تصمیم‌گیری در حذف شغل هماهنگ‌کننده سایبری در کاخ سفید به‌عنوان نقشی تعیین‌شده برای هماهنگ کردن تلاش‌های سیاست سایبری فدرال موردانتقاد قرارگرفته بود. کاخ سفید اعلام کرد که این تصمیم برای کاهش سیستم کاغذبازی و بهبود مدیریت در شورای امنیت ملی، جایی که این موقعیت قرار دارد، اتخاذ شده است.

اوایل ماه ژوئن سال جاری، ترامپ ایوانس را که در دولت جورج بوش موقعیت‌های رهبری فناوری اطلاعات را بر عهده داشت، برای ریاست دفتر امنیت سایبری، پاسخگویی اضطراری و امنیت انرژی در وزارت انرژی معرفی کرد.

ایوانس متعهد شد که تهدیدات روی سیستم‌های انرژی ایالات‌متحده را با اجرای برنامه‌هایی برای ایمن‌سازی و انعطاف‌پذیری آن‌ها، در صورت تصویب موقعیت شغلی‌اش، مشخص کند. پس از حملات سایبری و آسیب به بخش‌هایی از شبکه برق اوکراین در سال‌های 2015 و 2016، قانون‌گذاران به‌شدت در مورد تهدیدات احتمالی روی شبکه برق و دیگر دارایی‌ها هشدار دادند.

ایوانس خطاب به قانون‌گذاران اظهار داشت:

من نمی‌خواهم دیگر در مورد مشکلات صحبت کنم؛ من معتقدم بسیاری افراد در سال‌های گذشته باعث ایجاد مشکلاتی شده‌اند. اکنون زمان اجرا و توجه به نحوه انعطاف‌پذیری بیشتر سیستم‌ها و اطمینان از برنامه پاسخگویی است که شما آن را با همکاری بخش خصوصی، دولتی و دولت محلی اتخاذ می‌کنید.

وی به دلیل تجربه‌اش در حضور در نشست‌های مختلف توانست به شناخت دوحزبی برسد. او که به‌عنوان افسر ارشد اطلاعات در وزارت انرژی خدمت می‌کرد، بعدها به‌عنوان ناظر اصلی برنامه‌های فناوری اطلاعات فدرال در کاخ سفید توسط بوش انتخاب شد.

اخیراً، ایوانس به‌عنوان مدیر ملی چالش سایبری ایالات‌متحده خدمت می‌کرد که با یک برنامه خصوصی و دولتی به دنبال استعدادهای امنیت سایبری در این کشور بود.

ریک پری (Rick Perry)، دبیر وزارت انرژی، در ماه فوریه سال جاری اعلام کرد که این وزارتخانه دفتر جدیدی برای اداره امنیت سایبری و امنیت انرژی ایجاد کرده است.
 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.