about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

نفوذ روسیه به ارتباطات FBI

مأموران اطلاعاتی روسیه به مدت 6 سال، به سامانه‌های ارتباطی سازمان FBI نفوذ کرده بودند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ با توجه به گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده‌اند سازمان اطلاعات روسیه در یک بازه‌ی زمانی 6 ساله، ارتباطات رادیویی رمزنگاری شده FBI را هک کرده است. این نفوذ از سال 2011 آغاز شده و نیروهای اطلاعاتی آمریکا از سال 2012 نسبت به هک شدن ارتباطات آگاه شدند.

با وجود این تا روزهای پایینی دولت اوباما هیچ اقدامی متقابلی صورت نگرفت. در نهایت آمریکا اقدام به اخراج 36 دیپلمات روسی کرد. این در حالی است که آمریکا مدعی بود این کار به علت دخالت دولت روسیه در انتخابات سال 2016 انجام می‌شود.

عملیات یاد شده جلوی FBI را از ردیابی جاسوسان روسی حاضر در خاک آمریکا، در زمان افزایش تنش‌ها با مسکو گرفته بود. این کار FBI و سیا را مجبور کرد تا تماس با تعدادی از دارایی‌های روسی را متوقف کرده، اقدامات امنیتی شدیدترین را در تأسیسات کلیدی آمریکا به کار بگیرد. این اقدام پس از آن انجام گرفت که تعدادی از اپراتورهای اطلاعاتی روسیه موجود در جامعه آمریکا که دارای پوششی غیررسمی بودند و تلاش می‌کردند مخاطبان آمریکایی را جذب کنند، شناسایی و جلوی آن‌ها گرفت شد.

در فرآیند یاد شده، جامعه اطلاعاتی آمریکا متوجه شده بود که چرا مأموران روسی به سادگی توانسته‌اند نظارت‌ها را از بین ببرند. نفوذ روسیه به سامانه رادیویی رمزنگاری شده آمریکا با استفاده از گروه‌های نظارت بر تلفن همراه FBI انجام گرفته بود. وظیفه این گروه‌ها ردیابی تحرکات جاسوسان روسی در آمریکا است. از طرفی روسیه موفق شد به سامانه‌های پشتیبان ارتباطات FBI نیز نفوذ کند. مأموران اطلاعاتی روسیه در نهایت موفق به ردیابی، ثبت و شکست رمز ارتباطات رادیویی FBI شدند.

در گزارش مذکور ادعا شده است:

تعدادی از افسران اطلاعاتی روسیه با حمل کردن تجهیزات اطلاعات سیگنال، در نزدیکی گروه‌های نظارتی FBI قدم می‌زدند. تعدادی دیگر نیز برای این کار از ون‌هایی پر از تجهیزات شنود بهره می‌بردند تا بتوانند ارتباطات را ردیابی کنند.

سازمان FBI، مشکل پیش آمده را به علت وجود سامانه‌های رادیویی سبک و قدیمی و عدم سرمایه‌گذاری در فناوری‌های جدید توصیف کرد؛ بنابراین آن‌ها مجبور بودند به جای استفاده از یک بستر امن و یکپارچه، از سامانه‌های مختلف و جدا از بهره ببرند.

هنوز مشخص نیست که روسیه چگونه توانسته است اطلاعات رمزنگاری شده را رمزگشایی کند؛ اما در گزارش ادعا شده است که اطلاعات به واسطه منابع داخلی خود FBI رمزگشایی شده بود، نه با استفاده از مهندسی معکوس.

با وجود این مقامات آمریکایی اصرار دارند که تنها ارتباطاتی با رمزنگاری ضعیف مورد نفوذ واقع شده‌اند و روسیه در دستیابی به اطلاعات حساس شکست خورده است.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.