about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نفوذگران پیامی را در چندین وب‌گاه دولتی فیلیپین درج کرده‌ و عموم مردم را به پیوستن به اعتراضات گسترده علیه فساد مالی دستگاه حاکم فراخوانده‌اند.

موسسه خبری سایبربان: نفوذگران پیامی را در چندین وب‌گاه دولتی فیلیپین درج کرده‌ و عموم مردم را به پیوستن به اعتراضات گسترده علیه فساد مالی دستگاه حاکم فراخوانده‌اند. وب‌گاه متعلق به دست کم پنج نهاد دولتی این کشور نظیر اداره‌ی مبارزه با اختلاس بوده که مورد نفوذ قرار گرفته است.

پیام منتشرشده در وب‌گاه‌های مذکور آحاد مردم را دعوت به اعتراض مقابل قوه‌ی مققنه‌ی این کشور در روز سه‌شنبه کرده است؛ این جدیدترین درخواست اینترنتی برای تظاهرات علیه فساد مقامات دولتی فیلیپین می‌باشد. نفوذگران «دموکراسی کاذب» جاری در کشورشان و نیز سیاست‌مدارانی را که تنها به منافع خود می‌اندیشند محکوم کرده‌اند.

در این پیام‌ نامی از هیچ‌یک از سیاست‌مداران برده نشده اما هشدار داده است: «خطاب به مفسدان: از ما بهراسید!»

در ماه آگوست، درخواستی که در رسانه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک برای راه‌اندازی اعتراض‌های خیابانی علیه اختلاس مطرح شد، ده‌ها هزار تن از معترضان را به پارک مرکزی مانیل (پایتخت فیلیپین) کشاند. تاکنون تظاهرات‌های کوچک‌تری، که آن‌ها هم از طریق اینترنت به اطلاع مردم رسیده‌اند، در این کشور شکل گرفته است.

حملات نفوذگرانه‌ی سابق به وب‌گاه‌های دولتی فیلیپین، کار گروه‌های خارجی بوده که از اختلافات دیپلماتیک عصبانی بودند؛ مانند موردی در سپتامبر ۲۰۱۲ که ناشی از قوانین محدودکننده‌ی جرایم سایبری بود. افرادی که در خراب‌کاری وب‌گاه‌های دولتی نقش دارند ممکن است به شش ماه حبس محکوم شوند.

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.