about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نظارت زیر آب در افق 2020 اروپا

اتحادیه اروپا در قالب پروژه افق 2020 خود، در حال توسعه دوربینی خاص است که امکان نقشه‌برداری از بستر دریا را فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نظارت بر محیط زیر سطح آب به دلیل مسائلی مانند بازتاب نور و ذرات معلق موجود در آن با چالش‌های بسیاری مواجه است. برای رفع این مشکل پژوهشگران در حال توسعه یک دوربین 3 بعدی زیر آب هستند که می‌تواند از بستر دریا نقشه تهیه کند. همچنین امکان نظارت روی ذخایر ماهی، آلودگی‌های دریایی و ادغام در سامانه ناوبری تجهیزات خودران زیرآب را دارد.

ابزار مذکور در قالب پروژه‌ای به نام یوتفیا (UTOFIA) توسعه می‌یابد و بخشی از در برنامه‌ی افق 2020 (Europe’s Horizon 2020) است. برای توسعه این وسیله حدود 6.4 میلیون دلار هزینه شده است. این فناوری توسط شرکت «سابسی تک» (Subsea Tech) تجاری‌سازی خواهد شد.

از دوربین یاد شده برای تهیه‌ی تصاویر با کیفیت از محیط‌های کم‌نور و ناواضح استفاده می‌شود. در این فناوری به جای استفاده از منابع نوری، پالس‌های لیزری در بازه نانوثانیه که حاوی دامنه مشخصی است، منتشر می‌شوند. پردازش مدت زمان انتشار تا دریافت مجدد پالس‌ها با استفاده از نوعی نرم‌افزار تقویت شده، می‌توان هرگونه اختلال یک شی را در بستر دریا شناسایی کرد.

پژوهشگران گفتند:

استفاده از فناوری بالا در گذشته به سامانه‌هایی بسیار پیچیده و هزینه‌بر نیاز داشت. یوتفیا اولین سیستمی است که در آن از حسگر سیموس (CMOS Sensor) بهره گرفته می‌شود. امروزه به کارگیری این حسگر در دوربین‌های دیجیتالی بسیار رایج است و باعث می‌شود بتوان ابزارهایی بسیار مقرون به صرفه و کوچک تولید کرد.

محققان شرح دادند تا پیش از ساخت یوتفیا هیچ نوع فناوری برای تصویربرداری 3 بعدی در زمان واقعی و با محدوده‌ی چندین متر از زیردریا وجود نداشت. از فناوری موردبحث می‌توان در زمینه‌های تجاری و نظامی مختلفی بهره گرفت.

تازه ترین ها
تأکید
1404/07/22 - 17:43- هوش مصنوعي

تأکید بر توسعه زیرساخت کارخانه هوش مصنوعی تایوان

شرکت هون های با انویدیا در توسعه زیرساخت کارخانه هوش مصنوعی تایوان همکاری کرد.

تقویت
1404/07/22 - 17:27- آسیا

تقویت امنیت سایبری در حوزه کشاورزی اندونزی

وزارت کشاورزی و آژانس ملی سایبری و رمزگذاری اندونزی برای تقویت امنیت سایبری در حوزه کشاورزی با یکدیگر مشارکت کردند.

ارتقای
1404/07/22 - 17:19- آسیا

ارتقای آگاهی سایبری ساکنان فیلیپینی در دبی

پلیس دبی در نظر دارد امنیت، ترافیک و آگاهی سایبری را در میان ساکنان فیلیپینی ارتقا ‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.