about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نشست سران سایبری اسرائیل و امارات

رؤسای سایبری اسرائیل و امارات متحده عربی در مورد پیوستن نیروها برای مقابله با تهدیدات مشترک بحث و گفتگو می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس امنیت سایبری اسرائیل در یک بحث عمومی نادر درباره همکاری احتمالی با همتای اماراتی خود پس از عادی‌سازی روابط گفت که امارات متحده عربی و اسرائیل تهدیدات مشترک روی شبکه‌های آنلاین ملی خود را به اشتراک گذاشتند.

برقراری روابط رسمی اسرائیل و امارات در ماه گذشته، که تاحدودی بنابر ادعای کارشناسان ناشی از نگرانی‌های مشترک در مورد ایران بوده، منجر به ایجاد انبوه معاملات 2جانبه از جمله در زمینه فناوری‌های سایبری و صادرات اسرائیل شد که ارزش آن در سال 2019 معادل 6.5 میلیارد دلار بوده است.

ایگال اونا (Igal Unna)، رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل در یک کنفرانس آنلاین به محمد الکویتی (Mohamed al-Kuwaiti)، همتای خود در امارات متحده گفت :

«ما به دلیل ماهیت و روابط جدید و قدرت اقتصادی و فنی هر 2 طرف با تهدیدات مشترک تهدید می‌شویم. ما در حال حاضر همه چیز را در حال پیشرفت سریع می‌بینیم و من بسیار خوش‌بین هستم که چیزهای مشترک زیادی داریم.»

کویتی نیز توضیح داد که امارات به‌طور بالقوه در معرض خطر خرابکاری آنلاین از جمله حملات باج‌افزاری با توسعه حوزه دیجیتال قرار دارد. وی ایده همکاری بین‌المللی، از جمله در تمرینات مشترک، در دفاع سایبری را ترویج کرد. او ادامه داد :

«اسرائیل از نظر فنی بسیار شناخته شده است و این واقعاً کمک خواهد کرد.»

دورون هادار (Doron Hadar)، فرمانده واحد مذاکرات بحران ارتش اسرائیل در جریان این کنفرانس اعلام کرد که رسیدگی به حملات باج‌افزاری یک وضعیت برد و باخت نیست، بلکه یک موقعیت باخت باخت است. بنابراین با مذاکره و گفت‌وگوی درست موقعیت و وضعیت مدیریت خواهد شد.

کویتی، عادی‌سازی روابط با اسرائیل را گامی رو به جلو برای دولت امارات توصیف کرد، زیرا این کشور به دنبال مواردی مانند دولت هوشمند و فناوری‌های هوش مصنوعی است. امارات متحده عربی سال گذشته ارزش بازار امنیت سایبری خود را 490 میلیون دلار ارزیابی کرده بود.

نه کویتی و نه اونا صراحتاً تهدید روی خود را تأیید نکردند؛ رژیم صهیونیستی در جاهای دیگر ایران را دشمن سرسختش در جنگ سایبری توصیف کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.