about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

نشست سایبری اسرائیل و کشورهای عربی

اسرائیل و کشورهای عربی در اولین نشست سایبری منطقه‌ای برای ایجاد «گنبد سایبری» گفتگو کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره سایبری ملی اسرائیل اعلام کرد که رژیم غاصب از جمله شرکت کنندگان در افتتاحیه نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی امنیت سایبری عرب در منامه، بحرین بود.

در این رویداد، که از 6 تا 8 دسامبر برگزار شد، کارشناسان اسرائیلی برای اولین بار در صحنه‌ای با سران سازمان‌های دفاع سایبری از مراکش، بحرین و امارات متحده عربی به اشتراک گذاشتند. در این کنفرانس نمایندگانی از عمان، کویت و سایر کشورها نیز شرکت داشتند.

به گفته این اداره اسرائیلی، گابی پورتنوی (Gabi Portnoy)، رئیس اداره سایبری ملی، که همچنین یک کارگاه مشترک را رهبری می‌کرد، نماینده رژیم صهیونیستی در این نشست بود.

پورتنوی با اشاره به سامانه دفاع هوایی گنبد آهنین اسرائیل ادعا کرد که این نشست‌ها بیانیه‌ای عمومی در رابطه با همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه سایبری علیه دشمنان مشترک پخش می‌کند و سنگ بنای اضافی برای توسعه یک «گنبد سایبری» مشترک خاورمیانه تشکیل می‌دهد که به اسرائیل نیز در تقویت دفاع سایبری در سطح ملی کمک می‌کند.

سلمان بن حمد آل خلیفه (Salman bin Hamad Al Khalifa)، ولیعهد بحرین در پیام خوشامدگویی خود به شرکت کنندگان در کنفرانس گفت :

«در 24 ماه گذشته، ما شاهد پیشرفت‌های تصاعدی در فناوری جهانی بوده‌ایم که بیش از هر زمان دیگری ما را به هم متصل می‌کند و باعث ایجاد فرصت، نوآوری و پیشرفت فوق‌العاده می‌شود. با این حال، پیشرفت‌های تکنولوژیکی موج جدیدی از حملات سایبری پیشرفته و خطرناک را نیز به وجود آورده است. از بیمارستان‌ها تا خطوط لوله نفت، از مدارس تا فرودگاه‌ها، مقیاس و سرعت این حملات، اغلب با هنجارهای اجتماعی، قوانین و نهادهای دموکراتیک ما، پیچیدگی، بی‌ثباتی و خطر بی‌سابقه‌ای را ایجاد می‌کنند.»

او افزود که ماهیت فراملی امنیت سایبری به این معنی است که نمی‌توان بدون همکاری بین‌المللی به این چالش‌ها پرداخت.

محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس امنیت سایبری امارات متحده عربی، در میزگردی در کنفرانس 7 دسامبر سال جاری اظهار داشت که گفتگو و یادگیری متقابل در مورد دفاع سایبری دارای پتانسیل نجات بخشی است.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.