about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

یک گروه هکری اعلام کرد اطلاعات بیش از 200 اداره پلیس، پایگاه داده جرائم و مراکز اجرای قانون در سراسر امریکا فاش شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری اخیراً 296 گیگابایت اطلاعات از ادارات پلیس و پایگاه داده جرائم و مراکز اجرای قانون را در فضای مجازی منتشر کرد.

پایگاه داده جرائم؛ انجمن‌هایی هستند که به‌عنوان واسطه و هماهنگ‌کننده بین مراکز اجرای قانون کشوری و محلی و آژانس‌های دولتی فدرال ایالات‌متحده عمل می‌کنند. وظیفه پایگاه داده جرائم؛ آموزش افسران، انتقال هشدارها، راهنمایی‌ها و سایر دستورالعمل‌های دولت مرکزی به مراکز پلیس محلی و بالعکس است.

این اطلاعات توسط گروه Distributed Denial of Secrets منتشرشده است. این گروه مدعی است فعالیت‌های خود را به‌صورت شفاف ارائه می‌دهد.

 این اطلاعات به‌صورت آنلاین و در یک پرتال جستجوگر در دسترس قرارگرفته است. به گفته مسئولانِ پرتال BlueLeaks، اطلاعات فاش شده حاوی بیش از یک‌میلیون فایل مانند اسناد اسکن شده، فیلم، ایمیل، فایل صوتی و موارد دیگر است.

طبق اظهارات گروه DDoSecrets این اطلاعات فاش شده متعلق به بیش از 200 اداره پلیس، پایگاه داده جرائم و مراکز اجرای قانون در سراسر امریکا است که طی 10 سال جمع‌آوری‌شده است.

بر اساس اطلاعات گروه DDoSecrets، بیشتر این فایل‌ها گزارش‌های پلیس و اف بی آی، بولتن‌های امنیتی، راهنمایی‌های اجرای قانون و موارد دیگر است. همچنین برخی از فایل‌ها حاوی اطلاعات مهم و شخصی مانند نام، شماره ‌حساب بانکی و شماره تلفن کاربران هستند.

گروه DDoSecrets اعلام کرد با کمک گروه هکری Anonymous به این اطلاعات دسترسی پیداکرده است.

شرکت KrebsOnSecurity در ساعات اولیه امروز طی گزارشی اعلام کرد، انجمن پایگاه داده جرائم ملی امریکا (National Fusion Center Association) این نشت اطلاعاتی را تأیید کرده است.

انجمن پایگاه داده جرائم ملی امریکا پس از بررسی اولیه اعلام کرد، به نظر می‌رسد این اطلاعات از سرورهای Netsential گرفته‌شده است. این سرورها در خدمت مراکز اجرای قانون و پایگاه داده جرائم بوده‌اند.

کاربران با استفاده از داده‌های BlueLeaks که به‌تازگی تنظیم‌شده بودند، چندین هشدار امنیتی و راهنمایی اجرای قانون را که توسط پایگاه داده جرائم به اشتراک گذاشته‌شده بودند، شناسایی کردند.

این هشدارها در مورد دستورالعمل‌ها و نقاطی بود که باید پلیس‌ها برای مقابله با اعتراضات اخیر از آن‌ها استفاده می‌کردند.

گروه DDoSecrets اغلب به‌عنوان جایگزین Wikileaks در نظر گرفته می‌شود. افشاگری‌های قبلی این گروه فسادهای بزرگ دولتی امریکا را در معرض دید دنیا قرار داد.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1404/05/26 - 18:44- آمریکا

لغو نظارت بر بانک‌ها توسط فدرال رزرو

فدرال رزرو، برنامه نظارت بر بانک‌ها در مورد فعالیت‌های ارزهای دیجیتال و فین‌تک را لغو می‌کند.

استفاده
1404/05/26 - 18:12- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در محاسبات کوانتومی

محققان از هوش مصنوعی برای سرعت بخشیدن به آزمایش‌های محاسبات کوانتومی استفاده می‌کنند.

هوش
1404/05/26 - 17:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی می‌تواند بشریت را نابود کند

مدیر اجرایی سابق گوگل هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند بشریت را نابود کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.