about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک نشت اطلاعاتی حاوی اطلاعات 22.5 میلیون مالزیایی متولد سال‌های 1940 تا 2004 که ظاهراً از اداره ثبت ملی مالزی (NRD) به سرقت رفته است، بار دیگر تدابیر امنیت داده این کشور را در کانون توجه قرار داد.

پورتال محلی آمانز (Amanz) گزارش داد یک پایگاه داده 160 گیگابایتی به قیمت 10 هزار دلار آمریکا در وب تاریک به فروش می‌رسد.

در اسکرین شات به اشتراک گذاشته‌شده توسط این پورتال، فروشنده اطلاعات ادعا می‌کند در مقایسه با پایگاه داده‌ای که او در سپتامبر سال گذشته فروخته بود و فقط اطلاعات افراد تا سال 1998 بود، مورد جدید یک پایگاه داده گسترده‌تر است.

در هر دو رویداد، ادعا شده که داده‌ها از اداره ثبت ملی مالزی و از طریق برنامه (My Identity API) سرقت شده است. برنامه یادشده یک پلت فرم به اشتراک‌گذاری داده متمرکز است که در مالزی توسط سازمان‌های دولتی مختلف استفاده می‌شود.

در اولین نشت اطلاعاتی پایگاه داده اداره ثبت ملی مالزی مشخص شد اطلاعات افراد متولد بین سال‌های 1979 و 1998 در سال گذشته به قیمت 0.2 بیت کوین فروخته می‌شود. نشت داده‌ای که توسط داتوک سری حمزه زین‌ الدین (Datuk Seri Hamzah Zainudin)، وزیر کشور مالزی تکذیب شد.

وی در گزارشی مدعی شد:

در مورد داده‌های نگهداری شده توسط اداره ثبت ملی نگران نباشید. فایروال ما بسیار قوی است. به تمام آژانس‌هایی که از سیستم MyIdentity استفاده می‌کنند دستور داده شده که اقدامات امنیتی سخت‌گیرانه‌تری را اجرا کنند.

فونگ چنگ لئونگ (Foong Cheng Leong) وکیل مالزیایی ضمن ناامیدکننده خواندن فقدان شفافیت در تحقیقات مربوط به نشت داده‌ها در مالزی گفت:

باید توضیحی در مورد چگونگی بررسی موضوع و اقدامات انجام‌شده برای اطمینان از ایمن بودن داده‌ها وجود داشته باشد.

وی از آژانس‌های مربوطه، ازجمله وزارت حفاظت از داده‌های شخصی مالزی (JPDP) خواست تا تحقیقات جدیدی را برای کشف واقعی بودن این افشاگری انجام دهند.

مسئولان امنیت سایبری مالزی، اداره ثبت ملی و وزارت حفاظت از داده‌های شخصی این کشور هنوز در این خصوص اظهارنظر نکرده‌اند.

تازه ترین ها
حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.

هشدار
1404/03/26 - 16:23- آسیب پذیری

هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در مورد آسیب پذیری سیمپل هلپ

مقامات امنیت سایبری فدرال آمریکا اعلام کردند که باندهای باج افزار اخیراً از یک آسیب پذیری در نرم افزار کنترل از راه دور دستگاهها به نام سمپل هلپ در طی یک سری حملات سوءاستفاده کرده اند.

کنار
1404/03/26 - 14:48- اروپا

کنار گذاشتن نرم افزارهای مایکروسافت توسط دولت دانمارک

آژانس مدرن سازی فناوری دانمارک قصد دارد محصولات مایکروسافت را با نرم افزارهای متن باز جایگزین کند تا وابستگی به شرکتهای فناوری آمریکایی کاهش یابد.