about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

نشت اطلاعات و گذرواژگان بیش از ۱۹ هزار مودم

پژوهشگران امنیتی موفق به شناسایی یک آسیب‌پذیری در مودم‌های Orange شدند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پژوهشگران شرکت امنیتی  Bad Packets LLC طی گزارشی اعلام کردند که آسیب پذیری موجود در مودم های «Orange» به صورت پیشفرض بوده و منجر به نشت اطلاعات ورود «WiFi» می شود.

پژوهشگران این شرکت امنیتی می‌گویند با استفاده از هانی‌پات‌های این شرکت توانسته‌اند دست‌کم یک رشته از تهدیدها را شناسایی کنند و جلوی گسترش بیشتر آن را در مودم‌های «Orange» بگیرند. 

این تهدید که تمامی مودم‌های «Orange» را در بر می گیرد به صورت یک آسیب پذیری خود را نشان داده از این رو شناسه «CVE-2018-20377» را به آن اختصاص دادند. هکر ها می توانند با سوء‌استفاده از این آسیب‌پذیری، اطلاعات لاگین «WiFi» مودم‌ها یعنی شناسه‌ی SSID و گذرواژه‌ی مودم در اختیار مهاجم راه دور قرار می‌گیرد. از این طریق مهاجم می‌تواند محل دقیق مودم ‌ها را شناسایی کند و به این ترتیب با انتشار گسترده‌ی شناسه و گذرواژه‌ی این مودم‌ها منجر به بروز اختلالات جدی برای مصرف‌کنندگان آن شود.

با افزایش روزافزون استفاده از دستگاه‌های اینترنت اشیاء و اتصال دائمی آن‌ها به مودم‌های «WiFi»، چنین حملاتی می‌تواند به صورت جدی خسارت‌بار باشد.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.