about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هکری اطلاعات شخصی 3.7 میلیون کاربر برنامه دوست‌یابی (MobiFriends) را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات امنیت سایبربان؛ اطلاعات شخصی 3 میلیون و 688 هزار و 60 کاربر برنامه دوستیابی موبی فرندز (MobiFriends) که در اوایل سال جاری بهصورت آنلاین ثبت شده بود هم اکنون در دسترس عموم است.

طبق گفته هکر این برنامه که داده های این برنامه را برای فروش در یک انجمن هکری قرار داده بود، این داده ها با نقض امنیتی که در ژانویه سال 2019 رخداده بود، به دست آمد.

در همین حال، داده های شرکت (MobiFriends) ماه گذشته در دسترس عموم قرار گرفت. این داده ها به صورت گسترده در انجمن های آنلاین به اشتراک گذاشته شده است. حتی در بعضی موارد دسترسی به این داده ها رایگان است.

داده های یادشده حاوی هیچ عکس، پیام خصوصی و محتوای غیر اخلاقی نیستند بلکه اطلاعات مهم دیگری از قبیل آدرس ایمیل، شماره همراه، تاریخ تولد، جنسیت، نام کاربری و فعالیت های وب و درون برنامه ای را دربر می گیرد.

علاوه بر این، گذرواژه های این برنامه نیز در دسترس عموم هستند. گذرواژه ها با الگوریتم (MD5) محافظتشده بودند. این الگوریتم به قدری ضعیف بوده که دسترسی به گذرواژه ها را آسان و شرایط را بدتر کرده است.

سخنگوی شرکت امنیت سایبری آر بی اس (Risk Based Security) امریکا که در ماه گذشته برای اولین بار این داده ها را منتشر کرد، در مصاحبه ای تلفنی گفت:

«شرکت آر بی اس برخلاف وبسایت رسمی شرکت (MobiFriends)، اعتبار این داده ها را تأیید می کند. به علاوه این داده ها آدرس ایمیل شرکت های سرشناسی از قبیل American International Group (AIG), Experian, Walmart, Virgin Media و چند شرکت از 1000 شرکت برتر امریکا را در برداشت».

بااین وجود کاربران این برنامه در برابر باج گیری و حملات سایبری، آسیب پذیر هستند.

به علاوه می توان از ایمیل، نام کاربری و گذرواژه به دست آمده برای حمله به حساب های کاربران (MobiFriends) در سایت هایی که اطلاعات مالی این کاربران وجود دارد، استفاده کرد.

در حال حاضر در مورد چگونگی هک شرکت (MobiFriends) و به دست آوردن اطلاعات کاربران این شرکت جزئیاتی در دست نیست. همچنین مشخص نیست که هکر شرکت (MobiFriends) با سوءاستفاده از آسیب پذیری در سرور یا رابط کاربری (API) اطلاعات را به دست آورده یا پایگاه داده های این شرکت فاقد رمز بوده است.

شرکت (MobiFriends) که در سال 2005 در بارسلونا تأسیس شد، هنوز موضع خود را در مورد این رویداد مشخص نکرده است.

به کاربران این برنامه توصیه شده برای جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی گذرواژه های خود را در دیگر سایت ها تغییر دهند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/29 - 10:26- تروریسم سایبری

استفاده از جاسوس‌افزار اسرائیلی توسط مقامات کنیا

سیتیزن‌لب اعلام کرد که مقامات کنیا از جاسوس‌افزار اسرائیلی سلبریت برای نفوذ به تلفن یک مخالف استفاده کردند.

پنتاگون
1404/11/29 - 10:19- هوش مصنوعي

پنتاگون شرکت انتروپیک را به لغو قرارداد‌های دولتی تهدید کرد: جنگ برسر چارچوب استفاده از AI

پنتاگون به رهبری پیت هگست تهدید به قطع روابط تجاری با شرکت هوش مصنوعی انتروپیک کرده و شاید این شرکت را به‌عنوان «ریسک زنجیره تامین» معرفی کند.

تشکیل
1404/11/29 - 10:19- آمریکا

تشکیل واحد نظارت بر هوش مصنوعی در کالیفرنیا

دادستان کل کالیفرنیا اعلام کرد که دفترش در حال تشکیل یک واحد نظارت بر هوش مصنوعی است.