about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

درست بعد از رویداد ماه اکتبر اپل، این کمپانی نسخه ۵.۱ سیستم عامل WatchOS را برای ساعت‌های هوشمند خود منتشر کرد که به نظر می‌رسد باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای برخی از کاربران شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به‌روزرسانی تازه امکاناتی نظیر ۷۰ اموجی جدید و چت گروهی فیس‌تایم را همراه خود دارد اما طبق گزارش بعضی از کاربران اپل واچ در توییتر و ردیت، نصب WatchOS جدید باعث می‌شود تا ساعت در همان مرحله نمایش لوگو اپل گیر کند. البته این پایان کار نیست و ظاهرا هنوز هیچ‌ راه حل مشخصی برای برگرداندن ساعت‌ها به حالت نرمال وجود ندارد.

اپل به تازگی WatchOS 5.1 را منتشر کرده و به همین دلیل هنوز مشخص نیست که دقیقا چند نفر از کاربران ساعت‌های هوشمند این کمپانی دچار این مشکل شده‌اند. در حال حاضر به نظر می‌رسد که اپل عرضه این به‌روزرسانی را متوقف کرده اما اگر پیش از این آن را دریافت کرده‌اید، بهتر است مشکل خود را با پشتیبانی اپل در میان بگذارید.

این اولین مشکل اپل واچ سری 4 نیست و پیش از این هم برخی از کاربران خبر از کار افتادن اپل واچ خود بعد از تغییر به ساعت تابستانی را داده بودند که البته این باگ با انتشار یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری سریعا رفع شد.

روز گذشته اپل مراسم ماه اکتبر خود را برگزار کرد که در آن جدا از معرفی WatchOS 5.1 شاهد انتشار IOS 12.1 هم بودیم که امکاناتی نظیر قابلیت چت گروهی در فیس‌تایم، کلید زدن پشتیبانی از دو سیم‌کارت در آیفون XS، آیفون XS Max و آیفون XR را به ارمغان می‌آورد. مدتی پیش هم این کمپانی از نسخه نایکی پلاس سری 4 اپل واچ رونمایی کرده بود که در تعداد محدودی عرضه می شود.

البته مراسم ماه اکتبر اپل تنها شامل معرفی نسخه جدید سیستم‌عامل آیفون و ساعت‌های هوشمند این کمپانی نمی‌شد و مدل‌های جدید آیپد پر، اپل پنسل و مک بوک ایر نیز در جریان این رویداد معرفی شدند.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.