about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

نرم‌افزارهای مدیریت شبکه‌های برق بومی شد

محققان در یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی نرم‌افزارهای مدیریت شبکه‌های برق را بومی‌سازی کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان  به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، بومی‌سازی نرم‌افزارهای مدیریت شبکه‌های برق یکی از دستاوردهایی است که این روزها با فشار تحریم‌ها توانسته است اتفاقات خوبی در کشور رقم بزند. تقریباً از سال ۹۷ بود که یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی فعالیت‌های خود را برای تولید و توزیع نرم‌افزارهای مدیریت برق شروع کرد و چندی نگذشت که با نرم‌افزار تحلیل داده‌های مراکز pmu کشور توانست نام خود را در میان شرکت‌های دانش‌بنیان به ثبت برساند.
به گفته دکتر محمدتقی عاملی مدیرعامل شرکت، ما در حوزه بومی‌سازی نرم‌افزارهای مدیریت شبکه‌های برق فعالیت می‌کنیم و این روزها در حال به اجرا رساندن سیستم نرم‌افزاری خود در وزارت نیرو و مدیریت شبکه برق کشور است؛ این شرکت محصولات دیگری هم در دستور توسعه و طراحی دارد که هنوز به مرحله نهایی و اجرا نرسیده‌اند و احتمالاً به‌زودی شاهد آن‌ها خواهیم بود.
عاملی ادامه داد: بومی‌سازی تمامی نرم‌افزارهای مدیریت شبکه‌های برق به‌علاوه پشتیبانی بلندمدت از آن‌ها، برنامه‌ای است که این شرکت در چشم‌انداز چندین ساله خود تعریف کرده است و در تلاش برای رسیدن به آن است.
به گفته عاملی تخصصی بودن محصول و نیاز آن به دانش‌های خاص از دلایلی است که این شرکت توانسته انحصار تولید نرم‌افزارهای مدیریت شبکه‌های برق را به دست بگیرد.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ نفر در این شرکت فعالیت می‌کنند و در بخش‌های مختلف به تولید و توسعه محصولات کمک می‌کنند.
به گفته عاملی این شرکت دانش‌بنیان مدتی است که در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقرشده است و از ظرفیت‌های این دانشگاه و دانشجویان و اساتید متخصص این دانشگاه استفاده کند و در مجاورت با سایر شرکت‌های دانش‌بنیان، از تجربیات آن‌ها بهره ببرد.
وی عنوان کرد: با همه این موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها این شرکت امروز مشکلاتی دارد که نیازمند مساعدت‌هایی از سوی دستگاه‌های مرتبط است و آن قرار دادن تسهیلات مالی و برگزاری ورکشاپ های بازاریابی و ارتباط با مشتری که مسئولان این شرکت شدیداً نیاز به آن‌ها را حس می‌کنند.
مدیرعامل شرکت در توصیه به جوانانی که تصمیم به اجرایی کردن ایده‌های خوددارند، از آن‌ها می‌خواهد که با برنامه‌ریزی به دنبال اجرایی کردن ایده‌های خود بروند و از مشکلات نترسند؛ محصول را ایجاد کنند و با معرفی خود به پارک‌های علم و فناوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و مراکز رشد از ظرفیت‌های آنان استفاده کنند.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.