about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

برخی نرم‌افزارهای بومی که قرار بود در روسیه روی تجهیزات الکترونیک نصب گردند، مشخص شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اخیراً رئیس‌جمهور روسیه قانون منع فروش وسایل الکترونیک در روسیه بدون نصب نرم‌افزارهای بومی در آن را امضاء کرده بود که تولیدکنندگان و فروشندگان تجهیزات الکترونیک را ملزم می‌کرد از اول ژوئیه سال 2020، نرم‌افزار بومی روی برخی تجهیزات به‌ویژه گوشی‌های هوشمند، رایانه‌ها و تلویزیون‌ها نصب کنند.

این لایحه در 2 دسامبر 2019 در راستای حفظ منافع کسب‌وکار در روسیه و کاهش سوءاستفاده غول‌های فناوری اطلاعات باوجود برخی مخالفت‌های شرکت‌های بازرگانی و تولیدکنندگان وسایل الکتریکی و رایانه‌ای به امضاء رئیس‌جمهور رسید.

قرار بود لیست برنامه‌ها و نحوه نصب آن‌ها نیز توسط دولت تعیین گردد که آناتولی گالامولزین (Anatoly Golomolzin) معاون رئیس سازمان فدرال ضدانحصار روسیه، این هفته در گفتگو با خبرگزاری ریانوواستی (RIA Novosti) نوع این برنامه‌ها را اعلام کرد. 

گالامولزین گفت برنامه‌هایی که می‌بایست نصب گردند عبارت‌اند از: آنتی‌ویروس‌ها، برنامه‌های راهنما و مسیریاب، مرورگرها، برنامه‌های دسترسی به خدمات دولتی و سامانه‌های پرداخت.

 به گفته وی، در تبلت‌ها، رایانه‌ها و تلویزیون‌های هوشمند باید امکان نصب برنامه‌های خدمات صوت و تصویر و دسترسی و تماشای 20 کانال تلویزیونی عمومی فراهم گردد. نصب برنامه‌ها از اول ژوئیه سال 2020 برای گوشی‌های هوشمند، از اول ژوئیه 2021 برای تبلت‌ها، از 1 ژوئیه 2022 برای رایانه‌ها و از اول ژوئیه 2023 برای تلویزیون‌های هوشمند الزامی خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.

قطع
1404/11/26 - 19:06- آمریکا

قطع همکاری رینگ با فلوک سیفتی

شرکت رینگ، متعلق به آمازون، تنها چند روز پس از واکنش منفی گسترده به تبلیغ سوپربول خود، اعلام کرد برنامه همکاری با شرکت نظارتی فلوک سیفتی را متوقف کرده است.