about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

برخی نرم‌افزارهای بومی که قرار بود در روسیه روی تجهیزات الکترونیک نصب گردند، مشخص شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اخیراً رئیس‌جمهور روسیه قانون منع فروش وسایل الکترونیک در روسیه بدون نصب نرم‌افزارهای بومی در آن را امضاء کرده بود که تولیدکنندگان و فروشندگان تجهیزات الکترونیک را ملزم می‌کرد از اول ژوئیه سال 2020، نرم‌افزار بومی روی برخی تجهیزات به‌ویژه گوشی‌های هوشمند، رایانه‌ها و تلویزیون‌ها نصب کنند.

این لایحه در 2 دسامبر 2019 در راستای حفظ منافع کسب‌وکار در روسیه و کاهش سوءاستفاده غول‌های فناوری اطلاعات باوجود برخی مخالفت‌های شرکت‌های بازرگانی و تولیدکنندگان وسایل الکتریکی و رایانه‌ای به امضاء رئیس‌جمهور رسید.

قرار بود لیست برنامه‌ها و نحوه نصب آن‌ها نیز توسط دولت تعیین گردد که آناتولی گالامولزین (Anatoly Golomolzin) معاون رئیس سازمان فدرال ضدانحصار روسیه، این هفته در گفتگو با خبرگزاری ریانوواستی (RIA Novosti) نوع این برنامه‌ها را اعلام کرد. 

گالامولزین گفت برنامه‌هایی که می‌بایست نصب گردند عبارت‌اند از: آنتی‌ویروس‌ها، برنامه‌های راهنما و مسیریاب، مرورگرها، برنامه‌های دسترسی به خدمات دولتی و سامانه‌های پرداخت.

 به گفته وی، در تبلت‌ها، رایانه‌ها و تلویزیون‌های هوشمند باید امکان نصب برنامه‌های خدمات صوت و تصویر و دسترسی و تماشای 20 کانال تلویزیونی عمومی فراهم گردد. نصب برنامه‌ها از اول ژوئیه سال 2020 برای گوشی‌های هوشمند، از اول ژوئیه 2021 برای تبلت‌ها، از 1 ژوئیه 2022 برای رایانه‌ها و از اول ژوئیه 2023 برای تلویزیون‌های هوشمند الزامی خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/16 - 09:23- اروپا

مشارکت سوئد و استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین

آژانس همکاری توسعه بین‌المللی سوئد و مرکز توسعه بین‌المللی استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین با یکدیگر همکاری کردند.

حمله
1404/04/16 - 09:06- جنگ سایبری

حمله دو گروه هکری جدید روسی علیه اوکراین

دو گروه هکری جدید طرفدار روسیه، اوکراین را هدف قرار دادند و افراد داخلی را جذب کردند.

سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.