about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

نخستین شبکه خدمات رایانش ابری در کشور

رایانش ابری به مجموعه‌ای از فناوری‌ها و روش‌ها اطلاق می‌شود که برای ارائه منابع ذخیره‌سازی، پردازشی و شبکه به‌صورت متمرکز بنا به درخواست استفاده‌کنندگان با قابلیت انعطاف‌پذیری بالا و ظرفیت بسیار به اجرا درمی‌آید.
به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان بر این اساس شبکه خدمات رایانش ابری کشور برای نخستین بار در راستای توسعه شبکه ملی اطلاعات و دیتاسنترهای داخلی توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران، مرکز تحقیقات مخابرات ایران و دانشگاه‌های الزهرا (س) و شریف به اجرا درآمد.
ارائه‌ی خدمات دولت الکترونیک، دسترسی به خدمات بومی در کشور و افزایش ظرفیت منابع ذخیره‌سازی از جمله اهداف این پروژه عنوان شده است.
شبکه‌ی رایانش ابری کشور قرار است در چهار لایه به‌صورت یک مدل ابری کامل به اجرا درآید که در فاز نخست این پروژه در لایه‌ی یأس (IaaS) به اجرا درآمده است.
این شبکه هم‌اکنون در دیتاسنتر همدان و خوزستان پیاده‌سازی شده و قرار است در سایر مراکز داده استانی نیز به اجرا درآید، هدف اولیه ارائه این خدمات، حمایت از کسب‌وکارهای نو و استارتاپ‌ها است به نحوی که این شبکه به مدت یک سال خدمات رایگان به استارتاپ‌ها خواهد داد تا بتوانند ایده‌های خلاق خود را ذخیره‌سازی و نگهداری کنند.
همچنین قرار است با توسعه مراکز داده تا پایان امسال خدمات ابری در این سطح دسترسی به دستگاه‌های دولتی تحت عنوان «ابر دولتی» ارائه شود.
فاز رسمی آغاز به کار شبکه خدمات رایانش ابری با عضویت وزیر ارتباطات به‌عنوان آغازگر استفاده از این خدمات به‌صورت نمادین اجرایی شد، همچنین در راستای راه‌اندازی این شبکه، همایش رایانش ابری و تأثیر آن بر اکوسیستم پهن‌باند کشور صبح امروز در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف تسهیل کسب‌وکارهای نو و چگونگی تقویت برنامه‌های توسعه ملی در شبکه ملی اطلاعات برپا شد.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها
علی
1404/07/16 - 07:13- هوش مصنوعي

علی بابا ادعا می‌کند در رقابت هوش مصنوعی از اوپن‌ای‌آی و دیپ‌سیک پیشی گرفته است

علی بابا با ادعای پیشی گرفتن از اوپن‌ای‌آی و دیپ‌سیک، خبرساز شد. هوش مصنوعی علی بابا Qwen در چندین بنچمارک اصلی فراتر از رقبا ظاهر شده است.

اینستاگرام اواردز: جشن مجازی دستاورد یا شتاب‌دهی به رقابت بی‌پایان؟

اینستاگرام قصد دارد برای نخستین‌بار برنامه‌ی جوایز اختصاصی خود را راه‌اندازی کند — رویدادی که بسیاری آن را نسخه‌ی «اسکار شبکه‌های اجتماعی» می‌دانند.

الگوریتم
1404/07/16 - 07:07- فیس بوک

الگوریتم فیسبوک اصلاح می‌شود؛ کنترل بیشتر روی محتوای موردعلاقه

شرکت متا الگوریتم فیسبوک را به‌صورت گسترده تغییر داد و حالا محتوای جدید را در اولویت قرار می‌دهد.