about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

ناسا اولین تصاویر از هواپیمای تماماً برقی X-57 Maxwell را منتشر کرد که نسبت به هواپیماهای معمولی کم صداتر است و ۵۰۰ درصد بهره‌وری بیشتری دارد.

به گزارش کارگروهفناوری اطلاعات سایبربان ؛ X-57 نخستین هواپیمای سرنشین داری است که ظرف دو دهه اخیر توسط ناسا ساخته می‌شود و هدفش توسعه استانداردهای لازم برای ساخت هواپیماهای تمام الکتریک آینده است.

X-57 Maxwell در ابتدا یک پرنده سبک از مدل Tecnam P2006T با چهار صندلی بود که موتورهای پیستونی آن با ۱۲ موتور الکتریکی جایگزین خواهند شد.

ناسا اعلام کرده است که از بال‌هایی نازک سفارشی در این هواپیما کمک می‌گیرد تا با کاهش درگ، بهره‌وری آن را بهبود دهد و همچنین برای تأمین انرژی موردنیاز هواپیما از باتری‌های لیتیومی یونی قابل شارژ استفاده می‌کند.

عکس‌های مفهومی منتشرشده طرح نهایی از چهار پیکره‌بندی مختلف برای این هواپیما را نشان می‌دهند که از زمان آغاز پروژه تا به امروز ناسا روی آن‌ها کارکرده است.

گفتنی است این هواپیما توسط تیمی از مهندسان، محققان، خلبان‌ها، هنرمندان تصویرگر و بسیاری دیگر در مقر ناسا طراحی‌شده است.

پیش‌رانش موردنیاز برای تیک آف و فرود این هواپیما از طریق ۱۲ موتور الکتریکی قدرتمند انجام می‌شود که روی لبه بال‌ها نصب‌شده‌اند و پیش از آغاز حرکت پروانه‌های در رأس بال‌ها شروع به کار می‌کنند.

البته باید اشاره‌کنیم که این‌ها صرفاً تصاویر مفهومی هستند و هواپیمای نهایی شبیه به آن‌ها نخواهد بود. ناسا اعلام کرده است که X-57 پس از تولید تا ۵۰۰ برابر بهره‌وری بیشتر در زمان گشت زنی نسبت به هواپیماهای معمولی دارد و علاوه بر این در حین پرواز نیز هیچ‌گونه گاز گلخانه‌ای تولید نمی‌کند و عملکردی کم‌صدا دارد.

همان‌طور که در ابتدای این مطلب اشاره شد ناسا قصد دارد این هواپیما را به‌عنوان استانداردی در صنعت هوانوردی معرفی کند تا هواپیماهای الکتریکی آینده از روی آن ساخته شوند.

X-57 به هیچ سوختی نیاز ندارد و هیچ‌گونه موتور احتراقی برای آن در نظر گرفته نشده است؛ به‌بیان‌دیگر انرژی آن به‌صورت ۱۰۰ درصدی از سیستم پیش‌رانش الکتریکی توزیع یافته تأمین می‌شود.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
آلمان
1404/11/25 - 14:56- اروپا

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اختیارات سایبری است

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اصلاحاتی برای گسترش اختیارات سایبری تهاجمی است.

استفاده
1404/11/25 - 14:21- آمریکا

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی کلود در حمله به ونزوئلا

ایالات متحده در حمله به ونزوئلا از مدل هوش مصنوعی کلود شرکت آنتروپیک استفاده کرده است.

واقعیت
1404/11/25 - 13:43- آمریکا

واقعیت سخت عصر دیجیتال: گذر دفاع سایبری از سیلیکون‌ولی

در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ، مقام‌های اطلاعاتی آمریکا و آلمان اذعان کردند که زیرساخت‌های اصلی نبرد سایبری در اختیار شرکت‌های فناوری آمریکایی است و دولت‌ها ناگزیرند برای حفظ امنیت، با بخش خصوصی همکاری نزدیک‌تری داشته باشند.