about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

طبق بررسی های صورت گرفته از سوی شرکت امنیت سایبری آرمیس، درصد زیادی از متخصصین امنیت سایبری آمریکا از رویداد های بزرگ سایبری رخ داده در این کشور، بی اطلاع هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بررسی جدید شرکت امنیتی Armis ( آرمیس ) نشان از آن دارد که آگاهی سایبری در مورد رویداد های سایبری بزرگ رخ داده در آمریکا پایین است.

این شرکت امنیت سایبری ماه گذشته بیش از 2 هزار متخصص سایبری را مورد مطالعه قرار داد و متوجه شد که نزدیک به 25 درصد از آن ها از رویداد خط لوله نفتی کولونیال اطلاع نداشتند و تا به حال چیزی در مورد این رویداد بزرگ به گوش آن ها نخورده است. این در حالی است که حمله سایبری به کولونیال منجر به قطعی و کمبود گاز در ساحل شرقی آمریکا شده بود. 

بیش از 23 درصد این متخصصین نیز باور داشتند که حمله سایبری به کولونیال اثرات قابل توجهی بر صنعت سوخت آمریکا نخواهد داشت. این در حالی است که شرکت های نفت و گاز آمریکا پس از دستورات ابلاغ شده از سوی دوات بایدن، مجبور به تغییرات زیادی در شرکت های خود شدند. 

تقریبا نیمی از این متخصصین در مورد حمله سایبری به کارخانه تصفیه آب Oldsmar نیز اطلاعاتی در دست نداشتند. 

پاسخ های دریافت شده بدین معناست که سازمان ها باید خود، به فکر امنیت سایبری نهادهای خود باشند چون کارمندان آن ها درک درستی از تهدیدات سایبری ندارند. 

سیمپسون، افسر ارشد امنیت اطلاعات آرمیس گفت:

این حملات به زیرساخت های مهم ما نشان از نیاز ما به امنیت سایبری می باشد. سازمان ها بایستی از دارایی های خود مطلع باشند، رفتارها و اتفاقات را زیر ذره بین قرار دهند، تهدیدات را شناسایی و در جهت محافظت از امنیت فعالیت های خود اقدام کنند. 

 بررسی های نشان از آن دارد که مشتریان، توجه کمی به این حملات دارند. بنابراین کسب و کارها باید این مسئولیت را بر عهده بگیرند و تمهیدات دفاعی خود را تقویت کنند.  

طبق گفته مسئولین آمریکایی هر 39 ثانیه، یک حمله سایبری به وقوع می پیوندد.

مقامات آمریکایی بر این باورند که آموزش سایبری به عموم مردم و کارمندان می تواند بسیاری از این دست مشکلات را از بین ببرد و تاثیر حملات سایبری را به حداقل برساند. 

منبع:

تازه ترین ها
توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

دومین
1404/11/11 - 14:32- جرم سایبری

دومین اعتراف به جرم در پرونده امپایر مارکت

هر دو فردی که به ایجاد مشترک بازار دارک‌وب «امپایر مارکت» متهم شده بودند، اکنون در برابر اتهامات فدرال مربوط به توطئه در قاچاق مواد مخدر اعتراف به جرم کرده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.