about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستور پیگیری علت تنزل کارایی و احیای دو شرکت ورشکسته صنایع مخابراتی در کشور را صادر کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی در راستای حمایت از تولیدات بومی حوزه فناوری اطلاعاتی طی نامه ای به علی اصغر عمیدیان رئیس سابق سازمان تنظیم مقررات و معاون وزیر، خواستار پیگیری علت تنزل کارایی دو شرکت مخابراتی ورشکسته شد و مسئولیت ارائه پیشنهاد جهت برون رفت از وضع موجود را به وی واگذار کرد.

محمدرضا فرنقی زاد رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات در این باره گفت: برغم آنکه شرکت‌های کارخانجات مخابراتی ایران و صنایع مخابراتی راه دور ایران، دو شرکت با سابقه طولانی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و به نوعی نماد برخورداری ازتولیدات داخلی محسوب می شوند، اما در شرایط فعلی شاهد تحلیل و تنزل کارایی آنها بوده ایم. در این زمینه آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ پیگیری جدی این مهم را در دستور کار قرارداده است.

وی اظهار کرد : به این منظور وزیر ارتباطات در نامه ای به علی اصغر عمیدیان، پیگیری این موضوع را به وی واگذار کرد.

در بخشی از این نامه خطاب به علی اصغر عمیدیان آمده است: «انتظار می رود در جهت برون رفت از وضعیت موجود و احیای این شرکت‌ها، جنابعالی با استفاده از امکانات و نیروهای متخصص، ضمن بررسی علت عدم پیشرفت سال‌های اخیر، پیشنهادات لازم را برای برون رفت از وضعیت فعلی، ارائه کنید.»

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.