about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

چه کسی فکرش را می‌کرد که یک روزی علاوه بر در آمدن صدای مردم ‌به‌جهت محدود کردن پهنای باند بین‌المللی و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی، صدای شرکت‌ها و اپراتورهای بزرگ ارتباطی نیز دربیاید؟

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به کسی فکرش را می‌کرد که یک روزی علاوه بر در آمدن صدای مردم ‌به‌جهت محدود کردن پهنای باند بین‌المللی و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی، صدای شرکت‌ها و اپراتورهای بزرگ ارتباطی نیز دربیاید؟ تاکنون بیش از 3 ماه از اعتراضات و محدودسازی اینترنت می‌گذرد و اتفاقات زیادی برای بخش‌های مختلف مملکت پیش آمده که کم کم آثار خود را نشان می‌دهد. در تازه‌ترین اتفاقی که در دنیای ارتباطاتی کشور افتاده، شاهد ارسال نامه شرکت رایتل به وزیر ارتباطات به‌جهت اطلاع از نزدیک بودن ورشکستگی این شرکت به‌سبب فیلترینگ گسترده هستیم.

جزئیات نامه شرکت رایتل به وزیر ارتباطات
آقای یاسر رضاخواه (مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره رایتل) در نامه فوق‌الذکر از مقام وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی درخواست کمک‌رسانی و ارسال اقدامات حمایتی برای جبران اندکی از خسارت‌های وارده به این شرکت از زمان اعمال فیلترینگ گسترده اینترنت کرده است. آنطور که شرکت رایتل گزارش داده است، ترافیک سرویس دیتای این شرکت از تاریخ ۳۰ شهریور ۵۰ درصد کاهش یافته است. میزان ترافیک روزانه شبکه این شرکت نیز از حدود ۱۵۰۰ ترابایت در اواخر تابستان به کمتر از ۷۰۰ ترابایت کاهش یافته.

از زمان محدودیت‌هایی که به‌دلایل امنیتی به اپراتورها ابلاغ شده، تنها در یک مورد، میزان درآمد روزانه شرکت رایتل ۱۴ میلیارد ریال کاهش یافته و تنها در سه هفته اول، ۳۰۲ میلیارد ریال از درآمد این شرکت از دست رفته است. شرکت رایتل می‌گوید از آن‌جا که اغلب درآمد این شرکت از فروش دیتا به‌دست می‌آمد و سهم سرویس‌های پیامک و مکالمه این اپراتور نسبت به رقبا بسیار محدود است، امکان جبران خسارت از طریق آن‌ها را هم ندارد.
 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.