about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ایالات متحده با نارضایتی ارتقاء سیستم پاتریوت اسرائیل را برای لهستان به ارزش 15 میلیارد دلار تأیید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در حالیکه اسرائیل از قرارداد مورد انتظار «Arrow-3» با آلمان به ارزش حدود 4 میلیارد دلار (که بخشی از آن به صنایع آمریکا برای تولید در ایالات متحده می‌رسد) بسیار خرسند است، آمریکایی‌ها از این موضوع راضی نیستند.

در سال 2014، ایالات متحده مانع از فروش گسترده سیستم دفاع هوایی دیویدز اسلینگ (David’s Sling) متعلق به شرکت رافائل (Rafael)، که در آن زمان به عنوان عصای جادویی مشهور بود، به لهستان شد. اکنون، آنها در حال انجام دور دوم ارتقاء به ارزش 15 میلیارد دلار و بیش از 3 برابر مبلغ قبلی هستند.

سامانه پدافند هوایی پاتریوت در چندین کشور اروپایی در حال استفاده است و جنگ در اوکراین همه صاحبان سامانه را در معرض خطر قرار داده است. انتظار می‌رود در سال‌های آینده میلیاردها دلار از فروش پاتریوت در بازار اروپا به خزانه صنایع دفاعی آمریکا سرازیر شود.

کارشناسان ادعا کردند که حتی سال‌ها قبل از حمله روسیه به اروپا پوتین تهدید اصلی محسوب می‌شد. ایالات متحده نمی‌خواست یک سیستم اسرائیلی در فروش سیستم‌های پاتریوت در اروپا دخالت کند و کاخ سفید فشار زیادی بر اسرائیل برای خروج از توافق اعمال کرد.

در ازای عقب‌نشینی، رافائل موظف شد موشک‌های گنبد آهنین (Iron Dome) و «Spike NLOS» را در سبد موشکی پاتریوت قرار دهد. به این ترتیب، مشتری پاتریوت می‌تواند این موشکها را به شرط داشتن سیستم پاتریوت و تنها پس از متعهد شدن به خرید موشک‌های ساخت آمریکا (در موشکهای اسرائیلی قرارداد تقسیم سود با صنعت اسرائیل وجود دارد) خریداری کند.

در روزهای اخیر، وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی 15 میلیارد دلاری قطعات سیستم پاتریوت به لهستان را تأیید کرد؛ این بسته شامل 48 پرتابگر پاتریوت، 644 موشک رهگیر «PAC-3 MSE»، رادار، تجهیزات شبکه، حسگر، تجهیزات پشتیبانی، قطعات یدکی و پشتیبانی فنی خواهد بود.

ریتون (Raytheon) و لاکهید مارتین (Lockheed Martin) پیمانکاران اصلی این پروژه خواهند بود.

منبع:

تازه ترین ها
سفیدشویی
1404/07/09 - 06:55- سایرفناوری ها

سفیدشویی مجازی اسراییل توسط شرکت خانوادگی ترامپ

جزییات متنوعی از همکاری رژیم صهیونیستی با یک شرکت راست‌گرای آمریکایی برای تولید انبوه محتوا و تغییر جو فضای مجازی به نفع صهیونیست‌ها منتشر شده است.

گوگل
1404/07/09 - 06:51- ابزارهای هوشمند

گوگل و ساخت نخستین ربات متفکر

گوگل دیپ‌مایند با معرفی مدل‌های جدید جمینای رباتیک (Gemini Robotics)، نخستین ربات‌های هوش مصنوعی را رونمایی کرده که پیش از عمل، «فکر» می‌کنند؛ این مدل‌ها می‌توانند فصل تازه‌ای در آینده رباتیک رقم بزند.

هشدار
1404/07/09 - 06:50- هوش مصنوعي

هشدار برای بهره‌گیری از مدل‌های عظیم ۶۰۰ میلیاردی در طرح‌های هوش‌مصنوعی

مجری طرح سکوی ملی هوش مصنوعی با تأکید بر استفاده از مدل‌های کوچک، گفت: توصیه ما استفاده از مدل‌های Small Language Model است، زیرا برای ۹۹ درصد کار‌ها کافی است و نیازی به مدل‌های عظیم ۶۰۰ میلیاردی نیست.