about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

نادیده گرفتن پول‌های دیجیتال عاقلانه نیست

سرپرست صندوق بین‌المللی پول معتقد است پول‌های دیجیتال می‌توانند برای پول‌های سنتی که توسط دولت‌ها ارائه می‌شوند، رقابت ایجاد کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کریستین لاگارد که در کنفرانس لندن سخنرانی می‌کرد به حاضران گفت: من معتقدم نادیده گرفتن پول‌های دیجیتال عاقلانه نخواهد بود.

به ویژه او به سناریوهای احتمالی‌ای اشاره کرد که در آن کشورهایی که موسسات مالی ضعیف و پول ملی ناپایداری دارند می‌توانند مستقیما یکی از این پول‌ها را به کار بگیرند.

چنین کشورهایی به جای به کارگیری پول کشورهای دیگر - مثل دلار آمریکا - می‌توانند شاهد استفاده بیشتری از پول‌های مجازی باشند.

او ادامه داد: یکی از عوامل انگیزه‌بخش در پس چنین تحول احتمالی‌ای می‌تواند تغییر علاقه مشتریان برای استفاده از پول‌هایی باشد که ساده‌تر و ایمن‌تر از پول‌های موجود هستند. در صورتی که پول‌های دیجیتال واقعا پایدارتر شوند چنین سناریوهایی سرعت بیشتری به خود خواهند گرفت.

لاگارد گفت: بنابراین در بسیاری از كشورهاي جهات، پول‌های مجازی می‌توانند با پول‌های موجود و سیاست‌گذاری‌های پولی رقابت نزدیکی کنند.

بهترین واکنش بانک‌های مرکزی می‌تواند ادامه دادن سیاست‌گذاری پولی موثر باشد و در شرایطی که اقتصادها در حال تکامل و پیشرفت هستند، درها را به روی ایده‌های نو و تقاضاهای جدید باز بگذارند.

با این همه لاگارد در ابتدای سخنرانی خود گفت که از نظر او چنین نتیجه‌ای، چشم‌اندازی دور است چراکه پول‌های دیجیتال نوسانات شدید و ریسک بالایی دارند و بسیار انرژی‌بر هستند و دلیل آن این است که تکنولوژی‌های سازنده‌ آنها قابلیت سنجش و مقیاس ندارند.

تا به امروز صندوق بین‌المللی پول مدافع یک راهکار متوازن در مواجهه با پول‌های دیجیتال بوده است و این موضع خود را در یادداشت ماه ژانویه خود به کارکنانش اعلام کرده است. لاگارد هم از نرم‌افزارهای اجرایی مالی نظیر «بلاک‌چِین» در سخنانش حمایت کرده است که این موضوعی است که صندوق بین‌المللی پول هم در سطح سازمانی به دنبال آن است.

  پیش از این آمریکا، سنگاپور و کانادا در رابطه با شیوع استفاده از ارزهای رمزنگار هشدار داده بودند و چین هم بعنوان اولین کشور در جهان در اوایل ماه گذشته میلادی استفاده از ارزهای مجازی را برای تجارت در این کشور ممنوع کرد.

تازه ترین ها
تحولات
1404/11/08 - 12:03- آمریکا

تحولات سازمان امنیت سایبری آمریکا در دور دوم ترامپ

یک سال پس از آغاز دور دوم دولت ترامپ، آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا با کاهش شدید نیروی انسانی و منابع مالی مواجه شده و ماموریت اصلی آن در حال بازتعریف است.

اتهام
1404/11/08 - 11:44- جرم سایبری

اتهام جدید علیه ده‌ها نفر در توطئه «جکپات کردن خودپردازها»

وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه از اعلام کیفرخواست یک هیئت منصفه فدرال خبر داد که بر اساس آن ۳۱ نفر به اتهام مشارکت در یک توطئه برای سرقت میلیون‌ها دلار از خودپردازها با استفاده از بدافزار پلوتیوس تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

رد
1404/11/08 - 11:30- آمریکا

رد شکایت علیه دوربین‌های نظارتی پلاک‌خوان در نورفولک

یک قاضی فدرال در ایالت ویرجینیا با رد ادعای نقض متمم چهارم قانون اساسی، استفاده بدون حکم از ۱۷۶ دوربین پلاک‌خوان خودکار در شهر نورفولک را قانونی اعلام کرد و پرونده را مختومه اعلام نمود.