about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

با وجود بازار مصرف بزرگ تجهیزات سخت‌افزاری در کشور، اغلب دستگاه‌ها و قطعات حتی فلش مموری و موس وارداتی هستند و تولیدات ایرانی در این زمینه انگشت شمار است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سردبیر این سوژه گفت: امروز ابزارهای مربوط به ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد استفاده اغلب شهروندان است و بازار خوبی در این زمینه برای تولید وجود دارد و به تبع زمینه اشتغال زایی مناسبی را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: گوشی تلفن همراه وسیله مورد استفاده اغلب شهروندان است و بخش بیشتری از شهروندان هم از دستگاه های سخت‌افزاری مربوط به کامپیوتر و اینترنت استفاده می کنند.

سردبیر این سوژه گفت: اما با وجود بازار مصرف خوب در کشور در این زمینه، اغلب دستگاه ها و قطعات ساخت کشورهای دیگر است و وارداتی است و تولیدات ایرانی در این زمینه انگشت شمار هستند. علاوه بر این، در بررسی های بیشتر هم مشخص می شود که بخش از تولیدات ایرانی با عنوان ایرانی و در کشور دیگری تولید شده است.

وی اضافه کرد: بنابراین می توان گفت که حجم و میزان تولیدات بومی در صنعت سخت‌افزار و تلفن همراه متناسب با تقاضا و نیاز بازار کشور نیست.

وی گفت: امروز کوچک ترین ابزار مثل فلش مموری، موس، کیبورد، کابل و آداپتور از خارج از کشور وارد می شود. آیا نیاز نیست تغییری در این رویه ایجاد شود؟ 

*هدف گذاری برای تولید گوشی ایرانی در دستور کار است

اما در زمینه تولید گوشی تلفن همراه هدف گذاری هایی انجام شده است. از جمله اینکه در فروردین ماه سال 1400 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای «طرح جامع حمایت از توسعه زیست بوم همراه، توسعه بازار و فناوری تولید گوشی‌های هوشمند داخلی» فراخوان داد.

به این ترتیب حمایت از تولید گوشی همراه هوشمند و تبلت، از طریق تامین زیرساخت‌های تولید تامین فضای تولید، تست و ارزیابی محصولات و اعطای تسهیلات کم بهره و یارانه سود برای سرمایه گذاری ثابت، سرمایه در گردش، تحقیق و توسعه و صادرات محصولات در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفت. 

حمایت‌ها در قالب قرارداد‌ها و تعهدات رسمی بین تولیدکنندگان و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد.

منبع:

تازه ترین ها

تحقیقات ایتالیا در مورد هوش مصنوعی متا در واتس‌اپ

ایتالیا، تحقیقات ضد انحصاری در مورد شرکت متا به دلیل ابزارهای هوش مصنوعی در واتس‌اپ را گسترش داد.

مسدودسازی
1404/09/05 - 12:21- آسیا

مسدودسازی حساب‌های افراط‌گرایی تیک‌تاک و متا در سنگاپور

سنگاپور، حساب‌های تیک‌تاک و متای یک استرالیایی مرتبط با افراط‌گرایی را مسدود کرد.

تغییر
1404/09/05 - 11:47- هوش مصنوعي

تغییر در تحقیقات علوم اعصاب توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در حال تغییر شکل تحقیقات علوم اعصاب است.