about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

اسکایپ امکان برقراری مکالمه‌ی تصویری را به‌طور رایگان و بدون نیاز به ثبت‌نام یا دانلود برای کاربران فراهم کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان ؛ شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شده است بسیاری از سازمان‌ها کارکنانشان را به دورکاری تشویق کنند. اکثر سازمان‌های بزرگ یا متوسط برای مکاتبات درون‌سازمانی بین کارکنان از ابزارهایی مانند مایکروسافت تیمز استفاده می‌کنند. در این‌ نوع پلتفرم‌ها کارکنان می‌توانند تنها با چند کلیک با جمعی از همکارانشان مکالمات ویدئویی برقرار کنند.

بااین‌حال، افراد و کسب‌وکارهای کوچکی که از قبل ابزار ارتباطاتی مناسبی در نظر نگرفته‌اند، ممکن است در وضعیت فعلی دچار مشکل شوند. خوشبختانه مایکروسافت به فکر این افراد نیز بوده و امکانات ارتباطی مناسبی برای آنان فراهم آورده است. نرم‌افزار اسکایپ این شرکت راهکار ارتباطی بسیار ساده و سریعی پیش روی این افراد می‌گذارد.

اسکایپ این امکان را برای کاربران مهیا کرده است که بدون طی کردن مراحل عضویت و بدون نیاز به دانلود، مکالمات گروهی تصویری برقرار کنند. بدین منظور، تنها کافی است کاربر فقط با یک کلیک، لینک منحصربه‌فردی برای خود ایجاد کند و آن را برای سایر شرکت‌کنندگان در مکالمه بفرستد. ناگفته نماند در این روش، نسخه‌ی سبک‌تری از اسکایپ استفاده نمی‌شود؛ بلکه تمامی ویژگی‌های این پلتفرم ارتباطی نظیر ضبط مکالمات و تار کردن پس‌زمینه در اختیار کاربر خواهد بود. مکالمات ضبط‌شده را تا ۳۰ روز مجدداً می‌توان مشاهده کرد.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/11/25 - 15:49- سایرفناوری ها

گوگل در روسیه ممنوع نمی‌شود

مقامات روسیه اعلام کردند که هیچ ممنوعیت و محدودیتی برای دسترسی به گوگل وجود ندارد.

آلمان
1404/11/25 - 14:56- اروپا

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اختیارات سایبری است

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اصلاحاتی برای گسترش اختیارات سایبری تهاجمی است.

استفاده
1404/11/25 - 14:21- آمریکا

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی کلود در حمله به ونزوئلا

ایالات متحده در حمله به ونزوئلا از مدل هوش مصنوعی کلود شرکت آنتروپیک استفاده کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.